Nabız
    2,7
    Nabız hakkında görüşlerin ?

ocelott
    ocelott

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten hikayesi mükemmel ama bu filmi yakıp yıkmışlar.berbat olmuş çok kötü bir yapım.
    darkness1985---
    darkness1985---

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir film değil ama ne filmler 7 üstü puanlarda geziyoken bu filmin bu puanda olmasına şaşırdım...
    lovejunkie
    lovejunkie

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    fena bi flim olmamış ben bu internete dayalı korku flimlerini çok saçma ve gereksiz bulurum buda keza biraz açma olmuş ama güzel sahneler ve kortucu işllerde yapmışlar birazcık..izlemeye deyer en nihayetinde...ama 6 hadi 6.5 dan 7 olsun...
    vildanserkan
    vildanserkan

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    neden bu kadar kötü yorumlar yazılmış anlayamadım.fena bir film değildi..bilimkurgu ve gerilim.iyi yaa.7 puan...
    GeNDaL
    GeNDaL

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten bu tarz filmleri sevenler warmı bilmiyorum ama benm için yine bi zaman kaybı oldu :( dabbe yada feardotcom gibi bi halt olmuş, salla gitsin :) izlemeye değmez.... bence :)
    kaiserm
    kaiserm

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bazı arkadaşların yorumlarında görüyorum.hiç korkmadık çok kötüydü diye.fakat gerçek sinema izleyicisi korku filmi diye bişey olmadığını çok iyi bilir.korku denilen filmler aslında gerilim filmleridir.nabız güzel bi filmmiydi.hayır.çok ii değildi.ama dabbeden kat be kat güzeldi.en azından bu film berbat kesinlikle gitmeyin denicek bi film değildi.izleyin derim.bu arada gerçekten kötü berbat film izlemek isteyen arkadaşlarada 9.kapı yı tavsiye ederim.gerçi filmden bi şey anlaşılmadığı için entel arkadaşlar çok beğenicektir ama neyse ben tekrar dvd min başına döniim
    limon173
    limon173

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    vasattı, bilindik sahneler vardı hep, sönen lambalar, damlayan musluklar ama ses efektleri iyiydi. ben sıkılmadım izlerken.
    haylan-18
    haylan-18

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    senaryosu dabbeye çok benziyor ama dabbeden daha sıkıcı bir film.
    ekinnn
    ekinnn

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Çok kötüydü ya,ben bu filmi izleyerek geçrdğm zamana yanıorm,bu filmi yapanlar hiç mi üzülmemişler kaybettkleri zamana???
    texas-ranger
    texas-ranger

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bizim dabbe filmine benziyo dabbe bu filmden 10 gömlek daha üstün izlerken sıkıntıdan öldüm diyebilirim kimseye tavsiye etmem paranızı boşuna harcamayın
    caliskanilker
    caliskanilker

Kötü, kötü, kötü!!
    scorpio61
    scorpio61

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar bu filmin orjinali Kairo isimli japom filmdir
    İki film arasındaki tek fark japon versiyonun 30 dk kadar daha uzun olmasıdır
    Uçak düşme sahnesi bile aynı adamlar orjinal bişeyler eklemek yerine vermişler efekte kendilerini
    Tabi Dabbe nin de kökeni gene Kairodur yani bir filmin iki ayrı tekrarı
    alperyilmaz36
    alperyilmaz36

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Ben filmin afişine kanarak izledim fakat keşke izlemez olsaydım dedim. Pek tavsiye etmem izlemenizi.
    mavimavim
    mavimavim

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence kötüydü klasik Amerikan korku filmleri tadındaydı ama korkutamadı bile.. korkmamız gereken yerde gülmemiz içler acısı.. tam bir gerilim filmine yönelik konuyu harcamışlar
    belmafsar
    belmafsar

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    şimdiye kadar izlediğim en berbat korku filmiydi,çok ama çok kötü.. arkadaşlar izlemeyen varsa hiç düşünmesin bile..