bence bu flim izlenmeye değer ve ders verici bir flim insanın hayatını her geçen gün kolaylaştıran bişey bulmak istemesi şu an çok yaygın işte bu flimi izleyen böyle bir şeye sahip olursa hayatın anlamını nası yitirdiğini anlayacaktır ben ce harika bi flim bu herkeze tavsiye ederim
epeydir bu filmi merak ediyordum. ama bir türlü fırsat olmuyordu. en sonunda geçen hafta gittim. adam sandler yine döktürmüş. komedi ve dram müthis uymuş . tam bir aile komedisi. kesinlikle izleyin.
Her yönden gırgır bi film bekliyodum o haliyle bile güzel olacağını biliyordum ama o duygusal kısımda gerçekten çok ama çok hoş olmş gerçekten kaliteli bir filmdi herkese tavsiye ederim!!
click komedi unsurları bakımından diğer filmlerden pek de farklı olmayan hatta bruce almightly(ki senaristleri aynı kişiler)ile aynı konuyu farklı yollarla işleyen bir yapım nacak filmi diğerlerinden ayıran iki belirgin özelliği var.bunlardan birincisi filmin içindeki duygusal sahneler ve duygu geçişlerinin ustaca yapılmış olması bir diğeri ise beckinsale ve adam sandler’ın etkileyici oyunculukları.
bence harika ötei bi film hem güldüren hemde ağlatan türden bi film harika zaten adam sandler harika bi oyuncu bence herkes mutlaka izlesin artık piyasada böyle güzel filmler olmuyorr
kesinlikle cok güzel bir film..ayrıca insana zamanın,ailenin degerini anlatan...müthiş herkesin izlemesi gereken bir film..aldıgı puanında faslasıyla hakkını veren bir film..