"of be,ne filmdi.unutulmaz.en iyi komedi filmi.adam sandler için bir dönüm noktası" denilebilecek bir film olmadı benim için.idare eder,orta karar bir komedi olmaktan öteye geçemez bana göre.çok sıra dışı olması ilgi çekici gibi gözükse de hiç de öyle değil.ben bayılmadım.ama idare eder.izlemek isterseniz,gitmeyin diyemem;ama birşey kaybetmeyeceğinizin garantisini verebilirim.
ben böyle güzel film görmedim.hem güldürüyor hem ağlatıyor.tek kelimeyle muhteşem.mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.ailenizin ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatıyor.
Sadece bir komedi filmi değil. Hayatınızı yeniden gözden geçirmenizi sağlayacak bir yapım. Adam Sandler sevdiğim komedyenlerden biri. Umarım hep böyle kalır. (7/10)
duygusallık ve komedi birarada ancak bu kadar güzel işlenebilir.. kahkahalar atarken bir anda ağlamaya başlıyorsunuz.. ayrıca oyuncular film karakterlerine son derece uyumlu seçilmiş..
50 ilk opucukten sonra,adam sandler ıkıncı kez hayran oldum.gulerek baslayıp,gozyaslarıyla bıtırdım.mutlaka ızlenmesı gereken bı fılm.tadını cıkarın fılmın,ve tabıkı en onemlısı aıle once gelır....
çok çok çoooooook güzel bir film... 1 sn sinde bile sıkılmadan izlediğim filmlerden bir tanesi...hayatımızı bir kumanda ile yönlendirmek çok ilginç olurdu herhalde:D
Click, izlemeye komedi filmi diye başladım.. filmin sonlarına doğru gülmekten ziyade kendimi ağlarken buldum.. güzel,keyifli bir film. Adam Sandler her zamanki gibi süperdi.