Henüz beş yıl önce çekilmiş olmasına rağmen bugün aksiyon denince akla gelen ilk filmlerden biri.Özellikle otoban sahnesi sinema tarihinin en başarılı takip sahnelerinden.Michael Bay eleştirmenlere bir türlü kendini beğendiremese de ancak onun gibi yönetmenlerin çekebileceği dev bir prodüksiyon Bad Boys 2.
8 yılaradan sonra, yine Michael Bay tarafından çekilen bu devam filminde işin dozu birçok açıdan abartılmış durumda...İlk filmiz izledikten sonra ikinciyle ilgili büyük beklentiler içine girmemiştim zaten. Ne de olsa gişe hedeflediği açık seçik belli olan ve hatta bunu da gizlemeyen bir yapım vardı karşımda (bu arada, bu devam filmini de izleyeli epey olmuştu, ama yorumunu yeni yazıyorum)...Bad Boys 2 ile ilgili yazabileceğim ilk şey, neredeyse 2 buçuk saati bulan süresiyle izleyiciyi zaman zaman sıktığı. İlkine göre oldukça komplike ve sindirmesi zor bir hikayesi var filmin..İlk ve en temel abartısı burada filmin. Aksiyon sahnelerindeki abartı ise tipik bir Hollywood yapımı olduğunu ve gişe hedefini ispatlarcasına adeta. Ben şahsen ilk filmdeki görece inandırıcı aksiyon sahnelerini tercih ederim...Kamera ve ışık kullanımı, aradan 8 yıl geçmesine rağmen ilk filmin üzerine çok şey koymamış kanımca. Ben burada da tercihimi hiç tereddütsüz ilk filmden yana koyardım...Abartma durumu espirilerde de kendi gösteriyor filmde. Ancak bunun yanında oldukça komik bulduğum, hatta epeyce de güldüğüm sahneleri de yok değil tabi...Özetlemek gerekirse, Bad Boys 2 tipik bir devam filmi. İlkini zevkle izlememe rağmen ikincide aynı keyfi aldığımı söyleyemeyeceğim kendi adıma...
aksiyon filimi denince akla gelmesi gerek filimlerden biri daha yani bir filimde biraz tempo düşer di mi yok süper bir aksiyon kovalamaca ve görsel efekler.ama ferrarinin içine yazık oldu.:)))))
filmi en az 20 kere izledim bir 20 kere daha izler gene hep gülerim gene hep heyecanlanırım ben hayatımda bu kadar güzel bir komedi-aksiyon seyretmedim.her türlü favori filmimdir :D:D 10/10
Son yıllarda isminin anılmasına alıştığımız Michael Bay’dan, türünün iyi örneklerinden diyebileceğimiz seviyede bir film. Tüden kastım aksiyon-komedi’dir. Yer yer basit esprilerin yer alması filmi komedi sınıfına da sokuyor; fakat bu espirler izleyicinin ancak yüzünde gülümseme oluşturacak tarzdan. Filmdeki aksiyon üst düzeyde, senaryo tahmin edileceği üzere çok zayıf ve klişelerle dolu. Smith ve Lawrence hiç de fena olmayan bir oyunculuk çıkarmış. Popcorn sinemasının en iyilerinden ancak tam bir film olmayı pek hak etmiyor. İzlenebilecek en keyifli ve eğlenceli filmlerden. Zaman geçirmek için izleyecek film arıyorsanız, bulunabilecek en iyi filmler arasında.
war mı böle kafadan kontak bir film hiç bir film bu kadar güldürmedi beni...o kadar yani..güldürürkende alıp sürüklüyor seni....çok ii hemde çoooooooookkkk