yaaa gerçekten insan böyle film leri izleyince morali bozuluyor.hem komedi hem macera.espirileri de çok güzel.diğer komedi türlerinden güzel..bence..müthiş
gayet güzel , ilkinden daha iyi, daha hareketli, bu arada bana o kadar uzun gelmedi, çok güzel zaman geçirdim, kendi türü içinde 1010 genelde 710 iyi seyirler...
michael bay yine teknik yönden birinci sınıf bir film ortaya koymuş. Otobanda takip sahnesi olağanüstü, Lawrence- Smith ikilisi yeterince komik. Her Michael Bay filminde olduğu gibi çok hızlı bir kurguya sahip olan yapımın esas yıldızı ise bence sinematografisi. Sonuçta baştan sona keyifle izlenen 'Bad Boys 2', -biraz uzun olsa da- 147 dakika boyunca seyircisine aksiyon pompalayan bir yapım... (6/10)
İyi, hoş, güzel de bu tarzda ve benzer konularda, benzer ikililerin götürdüğü filmleri 10'larca kez izlemedik mi? Yani ben bu filmin verdiği o ikizlerinden farklı hiçbir şey bulamadım.
Son yıllarda seyrettiğim en iyi aksiyon komedi filmiydi.Bu türden hoşlananların kesinlikle kaçırmaması gerekiyor.Böylesini herhalde önümüzdeki birkaç yıl tekrar bulamayız.
filmin yapımcısı jerry burckheımer olunca böyle iyi film cıkıyor ortaya. eğlenceli ve aksiyon dolu bir film. tabi bide yönetmenimiz mıchael bay var es gecmemek lazım. seyredin tam not vereceksiniz
Üzülerek ifade ediyorum korsanı çıkmış veben dayanamadım ve izledim arkadaşın görüşüne katılıyorum filmi 3 ay sonra getirirseniz korsandan şikayet etmeye hakkınız kalmaz.