3,8
Cehenneme Bir Adım hakkında görüşlerin ?
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Berbat bi film bence kesinlikle korkmuyorsun ve çooooooook klasik bi grup kızın saçma cesaretinden ibaret....
26 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası korku türünde fazla film izlemedim.Ama bu filmin pekte parlak bir yapım olmadığını söyleyebilirim.Sonunda izleyiciyi yanıltıp hoş bir sürpiz yapıyor, onun dışında sıradan bir film.
27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Fimi beğenmeyenleri anlayamıyorum. Piyasada bir sürü uyduruk korku filmi var. Bu film onlara nazaran gayet başarılı çekilmiş. Filmin çekildiği mekanlar çok iyi. Sizi tamamen gerilimin içine itiyor. Film boyunca gerilimim dinmedi. Gerçekten izlediğim en iyi korku-gerilim filmerinden biri. Filmin sonununa pek anlam veremesem de genel olarak çok güzel bir filmdi. Baştaki kaza sahnesini abartanlar da Son Durak filmlerindeki kaza sahnelerini izlesinler bence. Özellikle Sond Durak 2’nin başındaki kaza sahnesi bence bu kaza sahnesinden kat kat daha iyi.
29 Mart 2007 tarihinde eklendi
başlangıçta sıradan bir film gibi görmüştüm ama izledikçe daha heyecanlı olduğunu farkattim.sonunda eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi dedirtti.kadına ne olacak.sanırım devamı gelecek oyle bıraktıklarına göre kadını.gelmelide zatennnnnnnnnn
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi hiç beğenmedim konusuda kötü film de kötü gerçekten 10/5 alabildi benden daha iyi yapabilirlerdi.
23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
benzeri yaratıklaşmış insanlarla mücadelenin sürdügü filmlerden bir gömlek daha üstün diyebilirim.bazı bölümler bana saçma gelsede iyi korku filmlerinden denilebilir.7/10
9 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle görülmesi gereken bi film.ama evde değil sinemada..bi korku filminde aşk,ihanet, arkadaşlık,hainlik,sevgi daha birçok duyguyu bi arada bulmak çok zor ama ben bu filmde fazlasıyla buldum ve gerçekten bu kadar beklemiyodum...filmin konusu ve işleyişi süper her nekadar maliyeti düşük te olsa güzel film..beni ençok etkileyen sahne yaratığın kızın kafasının üstünde durması ve film çok güzel bi sonla bityo klasik bi korku deil yani arkadaşlar..
23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Korku filmleri artık çok sıradanlaşmaya başladı. Hep aynı hep aynı konular. Hollywood tamam ama İngilizlerden de sıradan filmlerin gelmesi çok moral bozucu.

Bence Türklerin çektiği gen filmi değişik konusuyla hem bize hem de (eğer izlemişlerse) yabancılara korku filminin ne olduğunu gösterdi. Bence bu filmin yerine Gen'e gidin. İnanın hiç pişman olmazsınız.
24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
evet efem filim klişe evet konu olarak son derece klişe..bu tarz o kadar filim yapıldıki öncesini geçtim daha 5 yada 6 ay önce the cave ( magara )ayagı altında biz sinema severlere afiyetle yedirdiler...orada bir grup araştırmacı, burada bir grup pardon 6 tane bir birinden güzel genç hanım efendi artık o dağlarda ne halt arıyorlarsa aynı the cave oldugu gibi magrada yanlız değilsiniz efendim asırlardır orada av bekleyen ucube ne iduğü belirsiz tabi o biçimde aç yartık mı desek uzaylı mı desek insan bozması mı desek işte bir grup canlı organizma bu genç bir birinden güzel alımlı bakımlı hanımefendilere hısımlan hırslan dalar..hemde bütün nezakat kurarlarını ihlal ederek..ne garip tesaduftürki tıpkı the cave deki yada hunted hill yada adını hatırlayamacagım bir grup gençli ıssız diyarlarda kamp ateşli filim serileri gibi..yani pes..biraz orjinal senaryoları ihtiyacımız var...onu bunu geçin bu işi yapan tek bir isim var oda bu alanın meşhur ismi john carpenter...yaptı yaptı yapmadı klişelere devam..efem...birde arada çıkıyor işte saw gibi...

Dikkat ! diyorum sinema sever, filmi senaryo olarak eleştirdik konu olarak eleştirdik ha 6 masum cicili bicili genç kızlarımızın tekrar bir taze bir nefes, taze gun ısıgını görmek yani bir hayat öpücügü almak için gösterdikleri olangan üstü performans görülmeye değer..pekte mistik olmayan rutubete gark olmuş karanlıklar dehlizinde suprizlere fazlaca yüzleşiyorsunuz burası güzel. oyuncu performansı bingo ama aslanım bu konu çokk klişe beee öncesini geçtim daha 5 yada 6 ay önce the cave önümüze geldiniz beeee yani biraz orjinal olalım yahu olsun 3 sene 5 sene bekleyelim ama siz orjinal bir konuyla gelin valla beklemeye değer..nasıl aynı final destination 1 gibi gerçi onunda devamları baydı ya....
27 Nisan 2006 tarihinde eklendi
ya şimdiye kadar bu tarzda pek çok film izledim ama nedense sadece bu filmde artık bitsede çıksam die bi his oluştu bende.sakın yalnış anlamayın filmin kötülüünden deil tam aksine beni gerdiği için . film bence çok iyi kapalı alan ve en önemlisi karanlık bir ortam .film boyunca hiç tamamen aydınlık bir sahneyle karşılaşmıyorsunuz (buda snki biraz silen hill vari omuş)...uzun lafın kısası gidip görülmesi gereken bir fillm kesinlikle pişman olmazsınız
5 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film idare eder.Denildiği gibi pek klişelerin dışına çıkamıyor.Sıradan insanların nasıl bir anda terminatöre dönüştüğü ve bu yaratıkların mağara dışında avlanırken(filmdeki ölü yabani hayvanlar) hiç farkedilmemesi gibi çelişkilerle dolu olsada seyrenebilrliği olan bi film.ama sinemaya gitmeye değmez.Mağaradaki figürleri yapan hangi yaratık tı acaba:)
26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
korkudan ziyade bir gerilim filmi ve bu konuda da başarılı oluyor.özellikle mağarada mahsur kalmalarının ardından, kendi aralarındaki hesaplaşmalar iyi düşünülmüş.filmin sonunda devam filmi için bir açık kapı bırakılmış.ama bu film için bir devam filminin tutacağnı sanmam.
29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gerilim için müthiş bir film.kapalı yer fobisi olanlar gitmesin çok geriyor çünkü.resmen artık nefes almak istiyorum diye bağırmak geliyor içinizden.yaratıklar mide bulandırıcı...ama kesinlikle gidilmesi gereken bir film kaçırmayın.buarada sonunu yapamamaışlar maalesef sanım devamı çekilecek diye öle yapmışlar bi tek sonu kötydü.yine sölüyorum kaçırmayın
16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film kesinlikle izlenmeli

yaratıklar bence de işi biraz bozuyor ama bence sürpriz finali için bile izlenmeye değer
20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
2006 nın en iyisi olacak kadar iyi değildi