3,8
Cehenneme Bir Adım hakkında görüşlerin ?
22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
berbat bi film korkunun 'k' si yok filmde kesinLikle zmn kaybı .... )=
3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
magra yapılarını inceleyen ya da magralarda keşif yapan bir grup insanın basına gelen garip olayları konu alan filmler içinde en gerçekçi ses ve cevre tasvirleri olan etkileyici bir film.
not: Filmin sonuda klişe olarak bitirilmemiş olması da güzel olmuş
6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İngiliz sinema yazarları birliği yılın en iyi korku filmi ünvanını vermişti yanlış hatırlamıyorsam bu filme. Filmdeki tüm performanslar çok iyi.. Atmosfer gerçekten etkileyici ve içinde olduğunuzu hissettiriyor. Tavsiyem tek başınıza izlemeyin..
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi pek beğenmedim hele sonu çok berbattı.....en ii korku filmi denio ama korkunun 'k'si yoktu bu filmde
21 Mart 2007 tarihinde eklendi
eh işte güzel gerilim tarzı ama korku dğl
22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hiçbir filme karşı bu kadar acımasız olmam ve bu kadar düşük puan vermem ama tam bir zaman kaybı..
kesinlikle izlemeyin derim hele korkacağınızı umarak izlerseniz(benim gibi)ki korku filmi olduğu için böyle bir beklenti içinde olmak gayet doğal;çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız..
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok başarılı bir korku derim. izlemeyenlere tavsiye ederim.
22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel film ve kapakta yazan yazıya katılıyorum.kesinlikle yılın en iyi korku filmi.kolay kolay korku filmi beğenmem ama zevkle izledim.Ve de bu kadar farklı yorumların çıkması çok garip.
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
dünya üzerine gelmiş en kötü film gördüğünüz anda kaçın
25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Mağara ve yeni yerler keşfetmek üzerine çekilen filmlerden diye izlemeye başladığım, hadi baslamisken sonunu da göreyim diye izlediğim ama içine donsuz gezen tüysüz adamciklari sokunca filmin cazibesi pek kalmayan bir film oldu benim icin. Cazibeli ve güzel kadin oyuncularıyla, erkek korku filmi severleri hedefleyen, korku öğesini gerçekçi veremeyen filmler biraz çocukça, basit ve vasat geldiği icin puanım 1.
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi kesinlikle çok ama çok beğendim.bu film,bugüne kadar beni en çok heyecanlandıran sona sahip sondaki görüntü,müzik ve verdiği duygu mükemmel ötesi...kesinlikle izleyin.başka bir film...
3 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Eski bir film olmasına rağmen gerçekten başarılı bir gerilim filmiydi.
Korku unsurlarını pek içermese de bazı sahneler ben bu türün kurdu olmuş biri olarak beni etkiledi diyebilirim.

İkinci filmini henüz izlemedim ama en kısa sürede onu da izleyeceğim.

Bir de şu klasik bu türdeki filmler için ilk yirmi dakika konuya başlangıç olmasa direk esas olaya geçilse çok iyi olur, başları sıkıyor be kardeşim :)

Zaman geçirmek için izlenebilir, tavsiye ederim.
4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hiç korkunç diil gerilim desen oda fazla yok yaratıklardan ziyade birbirleriyle kavga ediyorlar pek beğenmedim
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
korku filmi değil ama insan izlerken baya bi gerilio. gerilim hat safhada.. ayrıca sonu gerçekten hiç beklemediğim gibi çıktı en güseli de buydu!