4,3
Orman Çetesi hakkında görüşlerin ?
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
gerçekten komik eğlenceli ve sıkılmayacağınız bir animasyon müzikler olmadığı için 9/10
22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli ve komik bir animasyon
3 Mart 2009 tarihinde eklendi
hele avril lavigne oynuyorsa o zamn daha eğlenceli filmi izlemedim ama filmin konusu harika bence dergimdede vardı
6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir animasyon filmdi, her kesimin izleyeceği tipten, iyi vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edilir...9/10
18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ice age ve Shrek ten sonra çok iii bir animasyon gerçekten sürükleyici ve eğlenceli ailece izlenebilecek bi fil tek kelimeyle komedi tufanı 10/8,5
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel animasyondu tavsiye ediyorum ancak 6,9 puan alan kung fu panda ve 8 puan alan wall-e kadar değil..7
31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Buz Devrinden sonraki en güzel animasyon filmlerinden birisi bence!10/10
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
allahım ya =D gülmekten ölecektim filmde. sincaba da bayıldım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D =D
3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sırf sincap için 10da10 veriyorum ha :D
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim harika bir film ya sanki gerçek gibi gelio bazı yerler çk komik ve çk eğlenceli 10/10 :)
26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Müthiş eğlenceli bir filimdi...
Ayriyetten görüntülerin animasyon olduğuna hala inanasım gelmiyor...Sanki canlı gibiydiler...
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
dolu dolu bi animasyon süresi boyunca asla sıkmayan...hatta sadece gülümsetmekle kalmayıp bazen kahkaha atmanızı bile sağlayan bi animasyon film...ben çok ama çok beğendim...RJ hızlı sincap ve iran kedisi harikaydı...Rj in insanların herşeyi yemektir gibisinden yaptığı konuşmalar çok iiydi...izleyin neler bahsettiğimden anlayacaksınız...:D
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
RJ in kurnazlıklarına bayıldım:) Şahane bir hayal gücünün ürünü. Rj in insanların yemek yemeleri hakkındaki felsefesine de hayran kaldım:)Yine çok başarılı bir animasyon.
30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süper eğlenceli film süper...bayıldım ve çok güldüm süper espiriler ve mimikler var.hele rj sincap müthişdi.