Dün izledim, aslinda önce sadece bir kac dakika bakmak icin acmistim ama sonra sonuna kadar bakdim. Gercekten cok hos bis animasyon. Bence bakmaya deger.
Animasyoncu abiler bu işin tadını biliyor. Küçüklere diye hitaben yaptıkları bu tarz filmleri artık büyüklerinde ilgisini çok iyi çektiğini biliyorlar. ( Çünkü anne/babalar ) da ( benim/bizim gibi ) büyüklere yönelik çok hoşça izleme keyfini bizlere tattırıyorlar. Buz Devri ’nden sonraki en iyi film denilebilir ( 10/8 ).
gayet basarılı bir animasyon ortaya çıkmış beni hiçmi hiç sıkmadı izlerken hatta bir ara bitmesin bile demistim en yakın zamanda izlemenizi dilerimmm:)
Annecimmmm bu cok seker bir animasyon filmydi :) turkce dublajda turklerin kullanmis oldugu deyimlere yer vermeleri, oyuncularimizin agzina cuk oturmus yahu eglenceli, guzel bir filmdi, hosca vakit gecirmek icin ideal :) 10/8
Orman Çetesi gerçekten keyifli dakikalar geçirtiyor izleyicisine.Animasyon filmleri arasında kendine iyi bir yer edineceğine eminim.ben arşive kattım bile :) Kaçırmayın derim...