izle eğlen unut filmi olduğu için bir kaç kişi dışında hiçkimse oturaklı bir yorum yazmamış filme. Ben de yazmayacağım tabi ama birkaç noktayı vurgulamadan edemeyeceğim.Romantik komedi tahlili yapmak istemezdim burda ama yapmam lazım .Bir Filmin türünü öğrendim (romantik komedi) iki adını öğrendim 'Keşke otuz olsam' üç filmin konusunu beyazperde de okudum ve bitti bu filmin herşeyi kabataslak bellidir artık Bir çocuk otuz olmak (ne demekse) isteyecek olağanüstü bir biçimde olacak ve karakterindeki karanlık yönleri ve hatalarını sorumluluklarını şirin bir kurguyla görecek ve geri dönecek mutlu yaşayacak bu. ama Romantik komediye bunun için gidilmez bilhassa bu filmlerde güzellikler ayrıntılarda gizlidir.Filme iyi ki gitmişim dedirten muhteşem sahneler vardı bence bunların en önemlisi cemaat halindeki 'thriller' dansıydı evet bir 87 çocuğu olarak Michael jacksonun en çok satan albümlerinden biri olan 'thriller'ın değerini podyumda hakkıyla veren Garner muhteşem bir sahne yaratmış. Bi kere hatun çok şirin dans çok geyik müzik çok cool Gollum rolünden hatırlayacağımız Andy Serkis’de sevimli bir karakterle bu dansı yapıyor (Evet gollum thriller’da dansediyor:)) dolayısıyla da sahne tadından yenmez oluyor :)Genel bağlamda bakacak olursak klişelerden kurtulamıyor tabiki ama Garner için bile gidilir. Zaman para korelasyonunu sağlayabileceklere tabi.Bol sinemalı günler
Izlemeden once onyargiliydim klise bi romantik komedi izlicem diye ama cok iyi!Oncelikli olarak akici hic skmiyor konusu itibariyle!Thriller dansi filme ekstra lezzet katmis!.Izlenmeye deger turden bi film!..
eğlenceli bir film, elbette amerikan romantik komedisinden ne beklenirse onu beklersin. çok eğlenceliydi ama.. ;) ben bile bunlar sayesinde romantik komedi sever kişi oldum çıktım :) bazı sahneler havada kaldı, ama çoğunluğu hayal olan filmde konunun toparlanmasını çok fazla bekleyemezdim :) bulunca, karşılaşınca ya da romantik komedi tutkunlarındansanız alınca mutlak izleyin derim. :)
başarılı, iyi kotarılmış, güzel müziklere sahip, temposu hiç düşmeyen, gençlik ve orta yaş romantik-komedi filmi. izlemesi eğlenceli bir film fakat kendimi doğru çıkarmak istercesine izledikten 1-2 gün sonra izlenimlerimi yazmak istediğimde izledikten 2 saat sonra unutulan filmlerden olduğunu anladım. kesinlikle eğlencelik bir romantik komedi. izleyin. pişman olmazsınız. sadece ve sadece andy serkis'in ve tüm kadronun thriller dansı yaptığı o süpper sahne için bile benim için ortalama bir filmden çok daha kıymetlidir bu film
film benim çok hoşuma gitti çünkü 13 yaşın büyüme,aşk ve kariyer üzerine olan düşkünlüğü oldukça güzel işlenmiş..Garner’ın performansı ise göz doldurucuydu..
Bu filmde ki Jena rolüne Jennifer Garner'den başkası konulsaydı film bu kadar iyi olmazdı.O yüzden filmin bel kemiği tabikide Jennifer.Çok eğlenceli bir filmdi.Ben bu filmi sinemada izlemiştim.Ama evde izlemesi daha güzel oluyo tavsiye ederim.....
çok eğlenceliydi.çocuk olmak,yetişkin olmak ikiside ayrı güzel ayrı değerliler.herşeyi zamanında yaşamak gerek.oyuncular,yönetmen başarılı iş çıkarmıslar.jenifer garner çoğunluklukla sert rollarde izledim ama ona bu rolde çok yakışmış.
...sahsen ben bu tur filmlerden pek keyif alamiyorum, tabi ki filmi kotulemek icin ozel bir caba sarfetmiyorum ama basindan sonuna kadar herseyin seyircisinin beklentisi etrafinda gelisen, ne teknik ne de senaryo yonunden ozel bir yonu olmayan, cogu turdaslari gibi oyalayici bir film olan "Keske 30 Olsam", izlendikten sonra tek bir karesiyle dahi hafizamda yer etmeyecek turde bir eglencelik. Sempatik ikili Jennifer Garner ve Mark Ruffalo'yla belli bir keyif alabilirsiniz...(4/10)