3,9
Keşke 30 Olsam hakkında görüşlerin ?
3 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Tam yazın gıdıcılek bır fılm... :)
1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
beklediğim kadar kötü bi film değilmiş..
10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Son derece harika bir romantik komedi. Tekrar tekrar izlesem de bıkamıyorum.. Özellikle genç kızlar ve 30 lu bayanlar izlesin =)
10 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Film konu itibariyle biraz kısaydı.Ve çok da etkileyici değildi ama sewimli bir filmdi.Ayrıca jennifer garner çok iyiydi
13 Şubat 2006 tarihinde eklendi
filmi dün izleme fırsatı bulabildim.eğlenceli hoş bir filmdi.hafızalarda hoş bir şey bırakıyor.başrol oyuncuları hatrına izlenir:)) konusu biraz abartıydı ama olsun,yinede izleyin derim.
21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok hoş. izleyince insanı ister istemez hayal dünyasına götürüyor , filmdeki oyuncularında performansı müthişti yani . cool:)
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar zevk alacağımı ve eğleneceğimi beklemiyordum açıkcası.Eğlendiren bir film kesinlikle!
5 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmin fragmanında gösterilen sahneler ve dans sahnesi dışında çok sıkıcı
16 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi.Yalnız sonu biraz karışıktı.Bi de küçüklüğüne döndüğünde neden kaldığı yerden değil de biraz baştan devam ediyor?
Bu konuda kötüydü.Kız Büyüyünce çok güzel oluyor.Ve matt'in eski halinden eser kalmıyor.Ama bence matt küçükken daha tatlıymış
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence konusu süper,oyuncular da!Özellikle thriller sahnesini çok beğendim!şiddetle tavsiye ederimm!
28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence sevimli bir film ayrıca jennifer'ın en sevdiğim dizisi aliasın çekimlerine yeniden başlanıyormuş.müjdeler olsun.
12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
amerikalılar böyle konuları çok işliyor.bazıları berbat bazılarıda güzel oluyor.bu orta olanı sıkılmadan izleniyor.ama illah bu türden hoşlanıyorsanız.kadından erkeğe dönen ateşli piliç filmini daha çok seversiniz
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi romantik komedilerden birisi,jennifer garner ve mark ruffalo çok iyi partner olmuşlar..defelarca izlesem sıkılmayacagım bu filmden :)
15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
zevkli filmdii yaaa...vakit geçirmeye yardımcı oldu mu oldu işte okadar...fazla bişey beklemeyin filmden sadece vakit geçirmelik...ama yine de niye gittim demiyorum hoş bi filmdi...
31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok gereksiz bir film neden bunu yapmışlarsa.tavsiye etmem.