Kaynak hakkında görüşlerin ?
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok farklı değişik bir filim. size her türlü duyguları yaşatıyor. hugh jackmanın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım. 10/8
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin o mistik havasını geçin yaşanan saf bir aşk hikayesi var ve aşkla beraber inanç umut cok güzel işlenmiş.filmin cogu yeri sır gibi kaldı yani olaydaki sırrı cozmek bıze kalmış gibi,her izlenişinde farkli bir sey gorülecek farklı bir tad alıncak güzel bir yapıt..oyunculara diyecek laf yok zaten süper..
9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Inanilmaz derece sacma ve anlamsiz..Izlemenin Bosa zaman kaybi yarattigi bir film...
9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Darren ın tarzını severim.Pi yi begenmesemde ordaki atmosfer beni büyülemişti.Kaynak için bir başyapıt ya da harika ibarelerini kullanamayacagım ama filmin cok degişik özgün ve yer yer dram yönünden basarılı oldugunu söyleyebilirim.Bu da izlenmek için gayet yeterli bir sebep 6/10
19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Hugh Jackman ın sağlam filmerinden biri..İzlenmeli derim fakat sıkılanlar olabilir..Tarzınız değilse izlemeyin.
19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Etkileyici görselliği bir yana elindeki anın değerini bilmeyip değerlendiremeyen ve imkansızı yani ölümsüzlüğü arayan ve tabii bulamayan bir adamın acıklı hikayesi..Yorumlardan anlaşıldığı gibi bazılarının Darren Aronofsky tarzını benimseyememelerinden kaynaklı karmaşıklık şikayetleri olsada meselenin özü yukarıdaki gibidir arkadaşlar ve eminim bu özü benden çok daha iyi ifade edebilecek insanlar olduğu gibi doğru kelimelerin içinden yanlış anlamlar çıkarmaya meyilli olanlarda vardır.Dünya bir gündür..O da bu gündür.
6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Aslında filmin sonuna kadar neyi istediğinizi; yani filmin sizin için nasıl son bulmasını istediğinize karar veremiyorsunuz. İlk başlarda film karışık gibi gelse de bir müddet sonra tahmin ettiğiniz konuyla karşılaşıyorsunuz. Baya hoş bir film olmuş. Hele de kurgusu çok sağlam duruyor. Sonsuza dek verilen bir mücadele diyelim veya aşk uğruna verilmiş en harika mücadelelerden biri. Seyredin derim. 9/10
21 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
bence çok sıkıccı bir film konusu aşk türne girse bile yne başaarısız olur baa görefilmi bitiremedim
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Eğer konusunu beğendiyseniz ve yönetmeni ilgiyle takip ediyorsanız izleyin derim pişman olmazsınız ama bir pi, bir requiem for a dream değil.
sinema
1 ziyaretçi
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
2 kez üst üste seyrettim. Müzikler inanılmaz etkileyici...10/10
4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
filmde sıkılanlar olmuş ama ben sabrederek izledim.gerçektende güzel ve anlamlı bir filmdi.filmde fark 3 zaman işlenmiş ama verilmek istenen msj hepsinde aynı.izlenmeli bence 10/9
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
büyülendim... Aşkın bu denli farklı ve derin işlenebileceği hiç aklıma gelmezdi.Hugh jackman kesinlikle hayatının rolünde ve filme çok şey katıyor.the fountain sizi bir yolculuğa çıkarıyor ve bu yolculukta size o kadar etkileyici bir atmosfer yaşatıyorki bittiğinde koltuğunuzdan kalkamıyorsunuz bile çünkü yaşadığınız bu ilginç deneyimi sorgulamaya başlıyorsunuz. tekrar ve tekrar izlenebilecek türden kimbilir belki farkına varamadığız bazı şeyler vardır ve bunları gösterir size ... Favori filmlerim arasındaki yerini kolaylıkla aldı.tek bir sinemada gösterilmesine kesinlikle hiç bir anlamda veremedim ayrıca..sizde bu deneyimi yaşamak istiyorsanız.Gideceğiniz tek bir adres var o da Beyoğlu Beyoğlu sineması...Kaçırmayın derim
30 Mart 2008 tarihinde eklendi
Darren Aronofsky’den yaşam,ölüm,ölümsüzlük üzerine etkileyici bir başyapıt.Görsel yönden çok güçlü ve ele aldığı temaları layıkıyla işleyen filmde Hugh Jackman kariyerinin en iyi performansında göz dolduruyor.İnsanoğlunun insanlık boyunca ölümsüzlüğü ve aşkı arayışı devam etmiştir.Film aslında ölümün yaşamın doğal bir parçası olduğunu,,ölümsüz bir hayatın yalnızlık,sevgisizlik ve acı demek olduğunu;aşk dolu kısa bir hayatın sevgisiz bir ebedi yaşamdan daha güzel olduğunu dile getiriyor.Mutlaka izleyin.
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Darren Aronofsky gibi fark yaratan müthiş bir yönetmenin elinden çıkmış harikulade bir yapım. Her şeyden önce anlatımı, görselliği, konu ve kurgusuyla çok farklı bir film. İki başrol oyuncusunun performansı da çok iyi. Değişik tarzıyla herkese hitap etmeyen bir yapıt. Beğenen çok beğenir beğenmeyen nefret eder gibime geliyor. Bana göre izlenmeli...
30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Darren Aronofsky’in IQ değeri gerçekten yüksek,filimin benzerine rastlamak imkansız.Çin yolculuğumdan sonra böylesi bir filim beni daha çok etkiledi,dinlerin özüne varıp izleyince daha iyi kavrıyorsunuz filmin özünü.Maya kurgulaması harikaydı,belliki filim öncesi hazırlığını çok iyi yapmış.Müzikleri seçmek işin en zor taraflarından biri olmasına rağmen başarıyla tamamlanmış.Arşivlik filim,sevgilinizle mutlaka izleyin ,göreceksiniz bu atmosfer altında daha iyi bağlar oluşacak.Alkışlıyorum bu filmi.