Kaynak

lounge-act86
lounge-act86

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi....içinde çok şey barındıran, felsefi bir film....anlamak lazım tabii... iyi bir sinema izleyicisinin çok beğeneceği,hayatın anlamını sorgulayacağı,farklı duyguların etkisinde kalacağı bir eser....
melodic1903
melodic1903

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle pi den bile iyi olduğunu düşünüyorum öylesine zaman geçirmek için izlemek isteyen arkadaşlara tavsiyem zaman geçirmek için izlemesinler film üzerine düşünebilecek filme kendilerini verebileeck bir psikolojideyken izlesinler kesinlikle beğeneceklerdir
muro
muro

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmi izleyipte beğenmeyenler,filmi anlamayanlardır.çok farklı ve güzel bi film.senaryo,kurgu,oyunculuk,kostümler kısacası herşeyiyle mükemmel bi film.ve son yıllarda çekilen en duygusal film.içinde çok güzel bi aşk hikayesi var.10/10
Lorelei
Lorelei

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenler genelde filmi anlamadıklarından şikayetçi olmuşlar. evet gerçekten filmde bazı yerleri kavramak güç. ben -eğer gerçekten ne anlatılmak istediğini merak ediyorsanız- hikayenin Kent Williams tarafından çizilen resimli romanını okumanızı tavsiye ediyorum. çünkü orada filmde hızla geçilen, ama tüm konuları, hayatları birbire bağlayan sahneleri (dr. creo nun izzi’nin mezarına tohum ekmesi gibi) daha iyi anlıyorsunuz.zaten, yönetmen de asıl anlatmak istediği hikayeyi masraflardan dolayı tam olarak filme yansıtamayacağını anladığında, hikayenin resimli roman olarak da anlatılmasını istemiş.okuduğunuzda, sonsuz aşkı ölümsüzlükte araken ölümde bulan adamın hikayesine bir kez daha hayran olacaksınız.
Azeroth
Azeroth

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
müthiş etkileyici bir filmdi..Sonsuzluğun ölüm olduğunu anlatmak isteyen bir film..Çok güzel işlenmiş bir hikayesi var.
bestwonder
bestwonder

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bicok film izleyen biri olarak, hayatimda izledigim en guzel film. daha guzeli yok, otesi yok bir film olarak..

mayalarin mitolojik inanisini cok guzel yansitmis. sonsuz aski cok guzel yansitmis. her sahnesiyle insani delen gecen bir film olmus.

hatta bu film mi yaA?
Tolga Tütüncü
Tolga Tütüncü

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izledim beğenmek için uğraştım ama tek bişey sölemek istiyorum bu bir film mi yoksa saçmalık mı
bilginistan
bilginistan

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
aslında çok daha kallavi olabilirmiş bu film. yani görsellik bomba da senaryo biraz yavan kalmış...
laleerol
laleerol

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence Hugh Jackman kesinlikle mükemmel bir seçim,Rachel Weisz ile harika bir ikili olmuşlar.Hugh'u yakından tanıyanlar,yani tiyatro geçmişini,tür olarak birbirinden çok farklı rolleri ne kadar iyi oynadığını bilenler,onun dramayı da(özellikle the prestige'deki inanılmaz performansı),komediyi de,aksiyonu da oynayabildiğini bilirler,gerçekten çok yönlü ne kaliteli bir oyuncu.Film gerçekten de etkileyici,çok abartacak birşey yok belki ama filmi 2. hatta 3. kez izlediğinizde daha çok şey kapıyorsunuz,farklı bir sinema deneyimi arayan herkese tavsiye ederim.
azagthoth
azagthoth

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Sırf bu filme puan verip, yorum yapabilmek için siteye üye oldum. Pi ve Requiem for a Dream gibi filmlerin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapmış Darren Aronofsky beni büyük bi hayal kırıklığına uğrattı, bu kadar güzel bir konu ancak bu kadar özensiz ve üstünkörü anlatılabilirdi, filmi kotaran tek şey Arnofskyle daha önce de çalışmış görüntü yönetmeni Matthew Libatique olmuş, ama senaryo ve kurgu o kadar basitti ki karnıma ağrılar girerek filmin sonunu getirdim. Tam anlamıyla zaman kaybı bir film.
que
que

27 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
ne yazıkki yönetmenin seviyesi bu kadar...bu yönetmen pi gibi zorlama bir filmle üne kavuştu...ve pi filmi matematik gibi hesaptan başka bi anlamı olmayan bi olguyu yüceltiyor sözde tanrıya yakınlaştırıyordu. matematiğin büyütülmemesi gerektiğini düşünen biri olarak filmi beğenmedim.
ozgeozgen84
ozgeozgen84

27 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bu film ilk yorumu yazmak çok güzel içinde hugh jackmanın oynadığı filmin kötü olacağını düşünmüyorum van helsing den sonraki performansını çok merak ediyorum ayrıca x mendede harikaydı inşllah bu filmle yerini sağlamlaştırır
yasinerhan
yasinerhan

9 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
hugh jackman gerek kod adı kılıçbalığı gerek van helsing ve tabiki X Men de ki performası ve yeteneğiyle geleceğin yıldızı olmaya emin adımlarla gidiyor rachel weisz ise mumyadaki oyunculu ile göz doldurmuştu bu iki oyuncuyu bir araya getiren yapımında kötü olacağını düşünmüyorum.kesinlikle izlenilmesi gerekli diye düşünüyorum.
taros
taros

15 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Yönetmenliğini ve senaryosunda Aronofsky'nin müziklerini Clint Mansell 'in başrollerini hugh jackman ve rachel weiz'in paylaştığı bir filme ne söylenebilirki. Aronofsky bir kez daha bizleri hem çok pis bir hale getireceği hemde sinemanın ne kadar muhteşem bişey olduğunu hatırlatacağı kesin..!
fikretturkseven
fikretturkseven

6 Nisan 2006 tarihinde eklendi
iki başyapıttan sonra,bu filmi görmemek olmaz...kesin yeni bir başyapıtın habercisi,bu adam bi dahi;yoksa Pi ve Requiem For A Dream gibi filmleri yapamazdı...