Karanlık üstüne öyküler 1den daha başarılı 2cisi. T.Birsel ve B.Köklükaya rollerini iyi oynamışlar. Hikaye etkileyici, kurgu bütün, akıcı, mantıklı, dahası inandırıcı. Yazgıdaki kusurların bir kısmı yok İtirafta. Hikaye ve kurgu ile oyuncuların rolleri mantıklı, gerçekçi. Yönetmen aynasını toplumun diplerden hafifçe kaldırmış, belki biraz içiçelik var. Müzik rahatsız etmiyor. Filmde kopukluk hissi hemen hemen yok. Durağanlıklar kurgunun parçası hissini veriyor. Filmde yalama kapı yoktu şükür. Ancak otelde kendiliğnden açılan bir pencere var. Bakalım önümüzdeki filmlerde pencere imgesi ile karşılaşacak mıyız? Yönetmen bu kez kendini değil ama fotoğrafını oynatmış filminde. Olsun. Alıştık. Unutmadan, filmin ismini de beğendim. Neyse sonuç olarak Yazgıdan daha iyi bir filmle karşı kaşıyayız. 7/10
Zeki Demirkubuz un izlediğim en iyi filmiydi.Masumiyet ten bıle daha cok beğendım.Başak Köklükaya zaten Türkiye nın en ıı kadın oyuncularından biri.Diğer Demirkubuz filmleri gibi konusu sıkıcı değil, tavsiye ederim..
zeki demirkubuzun c-blok hariç bütün filmlerini izlemiş birisiyim. itiraf filmi en son izlediğim demirkubuz filmiydi. açıkçası tek sıkımlık(Masumiyet) barutu warmış diye geveleyip duruyordum. böyle bir filmi de varmış meğersen. gerçekten çok etkileyici bi filmdi. artık türk sinemasının altın filmleri arasında 2 zeki demirkubuz filmi var benim için.
demirkubuz un vasatı aşamayan filmi aldığı puana aldanıp izlemeyin oyunculuklar fln övülmüş ama gerçeği yansıtmıyor filmin sonun getirmek mucizelere kalıyor ama kafanız güzelken izleyebilirsiniz
Kendine has üslubüyla müthiş bir Demirkubuz filmi daha. Etkili oyuncu performansları, minimal kamera açıları, monologlar, kısaca her şeyiyle sinema sanatı adına çok başarılı bir yapım. Milyonlar harcanarak çekilen absürt filmlere tokat gibi bir cevap bence İtiraf. Sinemayla yakından ilgilinen herkes, tüm Demirkubuz filmleri gibi İtiraf'ı da çok beğenecektir. 9/10
Zeki Demirkurbuz’un çok hayranı olduğunu biliyorum.Ama ben sevmiyorum.Üzgünüm arkadaşlar.Eleştiri yapacağım o yüzden.Ben sevmiyorum bu adamın filmlerini.Hep aynı şeyler, aynı konular.Aşk üzerine yapıyor tüm filmlerini ama ben hala ihtiraslı bir aşkı anlattığı tek filmini göremedim.Barajı biraz geçebilecek tek filmi Masumiyet’ti.O da dram yönünün ağır basmasından dolayı...Keza bu film de diğer yapımlardan farksız.Donuk bir konu, soluk beniz oyuncular, saçma ve hiç ilerlemeyen bir konu, filmi izlerken 'offf ulan daral geldi, ne zaman bitecek bu film' mırıldanmaları...Kısaca hepsini göreceksiniz.6/10
Zeki Demirkubuzun izlediğim ilk filmiydi.Bu film gerçekten ilgi çekici.Diğer tür filmelere yani iddalı bir yapım ortaya konmak için saçma sapan işler ortaya çıkaran filmlerden değilde,kesinlikle bütün doğallıyla sizi bir anda içine alan ve sonuna kadar bırakmayan bir yapım. Yalnız şöyle bir durum var.Herkesin bu filmi beğenmesini bekleyemezsiniz.Eğer canınız sıkkın ve güzel bir film izlemek istiyorsan buyrun bu film tam size göre. Ama çok heyecanlı,hareketli,iddalı,efektleriyle harika bir film bekliyorsanız bu filmden uzak durun... Teşekkürler Zeki Demirkubuz...
Yazgıdan sonra seyrettiğim 2.demirkubuz filmi.şahaser diyebileceğim bir film değil ama güzel diyebileceğim bir film filmin başında harika bir sessizlik var ilk defa duyduğumuz aslında çok da yakınımızda olup başka seslerden duyamadığımız sesler.ben o seslere zeki demirkubuz sessizliği diyorum:)onun ismini hiç duymayan yolda görseler sıradan bir insan gibi tanırlar zeki demirkubuzu...gözlerine ellerine sağlık "iyiki varsın zeki demirkubuz iyiki varsın"
İtiraf şu ana kadar izlediğim Zeki Demirkubuz filmleri arasında en zayıf halka.Işık, kurgu ve senaryoda büyük problemler var, oyuncular ellerinden geleni yapmış ama anlatılmak istenen her neyse film içerisine tam olarak serpiştirilememiş.İzlenebilir, ama büyük beklentileriniz olmasın...
Benim Demirkubuz sinemasını keşfettiğim iflmdir bu.Taner Birsel'i izlemek için gitmiştim İtiraf'a.Daha tüm Zeki Demirkubuz filmlerini birer birer izlemye daldım.İtiraf,kim ne derse desin en sevdiğim Demirkubuz.Özellile de Taner Birsel'in oyunculuğuna bayılıyorum.Zeki Demirkubuz'un bir aldatmayı bu derece derinlikle işleyebilmesi ise apayrı bir seyir zevki.Popüler sinemanın sabun köpüğü işçiliklerinden sıkılanlara başta itiraf olmak üzere tüm Zeki Demirkubuz filmlerini özellikle tavsiye ederim.C Blok'tan Kader'e dek hepsini.... 10/10