Çok dramatik ve etkileyici bir film.Özellikle Kingsley ve Connellynin oyunculukları mükemmeldi zaten boşuna akademi ödülüne aday olmamışlar.Ağır gitmesine rağmen,önemli şeyler anlatan,küçük bir yanlışlığın yarattığı büyük yıkımlardan söz eden iyi bir yapım.8/10
Sakın sizde benim gibi ounculara kanmayin. Çok kötü,zaman kaybı bir film bu yapımcılar hiç senaryoyu okumazlar mı? Böyle işe nasıl para yatırılıyor...Saç baş yolduracaklar insana...
Hayatımın filmi.Ötesi yok.Çok geç izledim.2007 yazında izledim ve bunca yıldır seyretmediğime pişman oldum.Muhteşem bir senaryo,muhteşem bir oyunculuk.Çok duygusal.Ama herkes sevmeyebilir.Yarı bağımsız bir tarzı var çünkü.İşin ilginci bu filmden önce 'Jennifer Connelly' çok soğuk bir kadın olarak gelirdi bana.Hiç sevmezdim.Şİmdi ise bir numaralı kadın oyuncum oldu.Muhteşem bir oyunculuk.Hayran oldum.Artık ona tapıyorum :)
izlemek için sağlam bir sabıra sahip olmaz lazım. film çok çok ağır bir tempoda ilerliyor. buna başroldeki aktrisin antipatik oyunculuğuda eklenince yarım saatini doldurmadan filmi bırakıverirsiniz.
öncelikle ben kingsley ve shohreh aghdashloo.nun performanslarının çok başarılı olduğunu söylemeliyim.sıradan insanların trajedilerine dair etkileyici bir sinema deneyimi.mutlaka izleyin derim.10/9
Ben Kingsley canlandırdığı rolüyle doğu insanını çok iyi gözlemlediğini kanıtlamış,oyunculuk dersi vermiş adeta.Film memleket özlemi duyanların yüreğine dokunuyor,tüm oyuncular harika,atmosfer güzel 10/10
İzlediğim en etkileyici filmlerden birisiydi gerçekten.Filmde o kadar fazla dram vardı ki izlerken artık beni korkutmaya başadı.Ben Kingsley ise çok zor bir karakteri canlandırmış ve onu izlerken etkilenmemek mümkün değil.Gerçekten çok usta bir oyuncu.Ben Kingsley’e 10/10Filme 10/9
son zamanlarda izlediim en iyi film gerçekten...inanılmaz dramatik bir yapısı var... şahane oyunculuklarla birleşince ortaya mükemmel bir hikaye ve film çıkmış...gerçekten 10 numara, diycek başka da birşey yok... işte sinema budur...
Harika bir film...Karakterler tam oturmuş...Amerika'daki göçmenlere bakış Hatemi döneminin bazı kesimlerin hayatına etkileri çok ilgi çekici izlenmesi gerekn bir film...