absolutjale
22 Mart 2005 tarihinde eklendi
evet arkadaslar kesinlikle gorun.aslinda minik gorunen ama cok buyuk olan bir hatanın nelere mal oldugunu ve bazen hicbir seyin elimizde olmadıgını baska guclerin kontrolunde oldugunu yuzumuze carpiyor.
MUHTEŞEM MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM KESİNLİKLE TÜM ZAMANLARIN EN İYİLERİNDEN DRAM TRAJEDİ ÖYKÜ OYUNCULUK VE ANLATIM HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK SİNEMA ADINA GURUR VERİCİ YAPIMLARDAN BİRİSİ
Vadim Perelman'in ilk yonetmenlik denemesi, ozellikle oyuncularinin performanslari ile buyuk olcude deger kazaniyor. Ben Kingsley olganustu, ancak ozellikle esi Nadi rolundeki Iran asilli oyuncu Shohreh Aghdashloo'nun bu performansi ile gectigimiz sene Oscarlarda yardimci kadin oyuncu odulunu Renee Zellweger'a kaptirmis olmasi gercekten uzucu. Etkileyici ve yer yer seyircisinin sinirlerini bozan gelismelere sahip bir film. Kesinlikle kacirmayin...(8/10)