Serinin 4. filme beraber en iyisi ? Mick in ölümü , apollo ? rocky ortaklığı ,rocky nin clubber lang la olan müsabakaları , stallone nin yönetimi-senaryosu-oyunculuğu ,erfsane müzikleri, bütün oyuncu kadrosunun eksiksiz perfomansları ve belkide tüm serideki en iyi antreman sahneleriyle övgüyü hak eden mükemmel bir dewam filmi ? 10/10 ?
Antrenörünün ölümü üzerine büyük bir kayıp yaşayan Rockyyi eski rakibi Apollo çalıştırmaya başlar ve onu tekrar diriltir. Yine iyi bir hikaye. Sahilde karısıyla birlikte konuştuğu sahne takdire şayan. Bu arada Rockynin yediği yumruklardan birisi iki tane yese ayağa kalkamaz :) tabi bu film, biz izleyici olarak işin realitesiyle değil film oluşuyla ilgileniyoruz. İyi seyirler herkese tavsiye.
bu flimde hulk hoganı görmekteyiz ve bir zamanlar a takımı dizisinde oynayan zenci ile ringge çıkıyor ve rocky apollo ile arkadaş oluyor sonuç olarak muhteşem bir devam filimiydi bence
rocky serisinin en heyecanlı filmi 3 ve 4 tür.şimşek dudak lakaplı dev adamla rocky iyi kapışıyor.ayrıca 'Mr.T.' hırslı bir boksörü oynayarak iyi oyunculuk çıkarmış.sylvester stallone bu filmde de oyunculuğunu iyi konuşturmuş.sonuç olarak harika diyebilirim.
serinin en sağlam filmlerinden biri 80 leri kasıp kavuran bir film ayrıca grubun müziğini yapan survivorda müthiş bir çıkış yapmıştı gerçekten arşive katılacak bir film
İtalyan Aygırı'nın bu sefer ki filmide çok muhteşem Rocky'yi bu bölümde şöhreti biraz havalara sokuyor,Kafası karışıyor ama Rocky hepsinin üstesinden gelip yine deviriyor yine deviriyor.