JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Her bölümde yaşanılan duygusallık bu üçüncü filmde de (hem de fazlasıyla) var.Burnu havada gezmenin zararlarını en iyi anlatan filmlerden biridir ayrıca ’’Rocky 3’’.Her ne kadar sonu belli olsa da garip bir şekilde insanı kendine çeker.
serinin ilk 2 filminden daha başarılı çalışma sahnelerinin mükemmelleştiği eye of the tiger soundtrackiyle tanışmamızı sağlayan süper bir film azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz
Antrenörünü kaybeden Rocky, inatçılığı ve kararlı kişiliği ile bu final maçından da alnını akıyla ayrılmayı başarır. Filmin gişe başarısı serinin devamını gelmesine sebep olacaktır!
Serinin 4 ile birlikte en iyisi bu film apayrı olmuş sahneler müthiş ötesiydi duygular bu fişlmde öne çıkmış hala zilemeyen varsa bu vakitten sonra izlemesin olağanüstü bir filmdi...
...Rocky rolüyle ilk filmin meyvalarını toplamaya bu filmlerle yıllar sonra da devam eden Stallone'un bizzat kendisinin yazdığı ve yönettiği, hiçbir şekilde ciddiye alınamayacak derecede basit ve sıradan bir yapım. Tek önemli yanı Rocky'nin hocası Mickey'nin hayata gözlerini yumduğu ve Oscar ödüllü klasik 'Eye of the Tiger'ı bize armağan etmiş bölüm olması. Çok da kötülemek istemiyorum ama bence serinin en basit ve kötü filmi...(2/10)