Onlar
    2,3
    Onlar hakkında görüşlerin ?

Timur Cakir
    Timur Cakir

20 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Başarılı bir flimdi.Bugüne kadar izlediğim üç korku filmi senaryonun filme iyi uyarlanması konusunda beni etkiledi.
    1.Mezarlık buluşmaları 1
    2.Sessiz tepe 2
    3.Onlar
    Aamir Khan
    Aamir Khan

15 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    O kadar sıkıcı o kadar ağır işliyor ki hatta işlemiyor. Kız bi yaratık olduğunu anlayıp kabul edene kadar film bitti. Bide en nefret ettiğim saçma sahnelerden biri olan şey adam kıza yanımdan ayrılma seni koruyacam der kız kafasının dikine gider ve genelde en gidilmemesi gereken yere gider mesela metro hemde gecenin bi vakti. Çoğu kaçma kovalama filmlerinde olur bu tarz sahneler. Al işte tek başına gidersen olacağı budur sen öyle bi yere gidersen yaratıklar oraya gelmeyip napcak kaçırırlar mı bu fırsatı oh olsun sana. Dostlar filmde korku yada gerilim unsuru yok sahneleri on dk önceden tahmin edebiliyorsunuz. Sonuda çok kötü olmamakla birlikte artık alışılmış bi son diyebilirim yani asla izlemeyin bu filmi.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Robert Harmon ın uzun senelerdir çektiği ilk film. Yer yer korkutmayı başarıyor...
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    izlenebılır cok onceden ızlemıstım ama ıyı fılmdı 10/7.8
    romeoromeo
    romeoromeo

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlemeye bile değmez.. karabasanlarla ilgili bir film ama karabasan diye bisürü yaratık var filmde.. aslında adı onlar yerine yaratık allien felan olmalıymış :D berbat..
    cnksy
    cnksy

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmin bazı yerlerinde gerilsekte sonuç itibari ile tatminkar edici degil,dvd deki alternatif son orijinaline göre daha iyiydi.4/10
    wolkiwolki
    wolkiwolki

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Wes Craven’in onayını almış olan film, çok sırada değil belki ama oyuncuların çok iyi olmayan performansları, sürükleyici olmayan senaryosu ile vasatın pek üzerine çıkamıyor.Zaman zaman geriyor gerçi izleyiciyi ama, fazla tavsiye edilecek bir film değil sanırım...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü filmlerden biri belki de en kötüsü...film boyu heyecana ve gerilime dair hiç bişey hissetmedim,izleyeli de bayağı oluyo aslında ama dün bile izleseydim aklımda yine düzgün bi sahnesi falan kalmazdı...zaten aldığı puandan da belli
    catwoman-2
    catwoman-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi baya geriyo insanı.
    erentos
    erentos

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    film bence fazla karışıktı.insanlar bu tür esrarengiz filmleri seviyor;ben de dahil;fakat bu fazla kompleks bir şeydi.bazı küçük şeylerin dışında filmi tavsiye asla etmem.
    be-gumm
    be-gumm

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Artık karabasan filmlerinden gına geldi,bu konuyla daha iyi bişeyler yapılabilir ama bu filmde vasatı aşamamış bi kere karabasan böyle örümcek gibi bişey olamaz onun dışında bu tarz karabasan filmlerinden uzak durun derim ama zaman harcamak istiyosanız izleyin yinede.
    behramx
    behramx

23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    ilginiç ilginç diyebilirim çünkü Bu film Boogeman filmini bir kopyası! kim kimden alıntı yapmış bilemem ama Yine Bir Elbise Dolabı Yine Karabasan.!

İki Filmin hangisi daha kaliteli derseniz oda bu filmdir yani "onlar" Daha iyi çekilmiş daha az hatası olan bir filmdir...
    berakesici
    berakesici

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    fılm buyuk umutlarla alıp ızledım ama yok yanı seneryado ole bosluklsr var kı o karabasanlar gorunduklerı her cocuğu buyudukten gelıp goturuyorlşarsa dunyada kayıplar ordusu olurdu ve halk panıklerdı bu olay araştırılırdı ama kımsenın haberı yok burası sacmaydı yanı olmamış
    fragilegirl
    fragilegirl

28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    fena film değildi..benim korktuğum sahneler oldu.özellikle filmin ilk sahnesinde korktum.efektler daha iyi olabilirdi.metafizik güçlerden bahsettiği için korkutmayı başarıyor. korkmak isteyenlere tavsiye edebilirim.şahsen ben bu filmin bazı bölümlerde korkutmayı başardığını düşünüyorum
    caneri16
    caneri16

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    buna benzer cok fılm ızledım.artık klasık olan bu tur ınsanı bıktırıyor.