Onlar
    2,3
    Onlar hakkında görüşlerin ?

dostça
    dostça

18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    çokta kötü filim değil korkutucu sahneleri var. seyredilebilir.ama böyle filimleri fazlaca seyredenlerede korkutucu gelmeyebilir
    süpernova-2
    süpernova-2

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    wes craven gerçekten iyi bir yönetmen.çevirdikleri filmlerle korku sinemasına yeni bir soluk getiriyor.bu filmde böyle.sizi oldukça geriyor.ancak filmin sonu havada kalıyor.sonunu iyi bağlamamış
    ayhanpala
    ayhanpala

22 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    Şimdi bazı arkadaşlar lütfen kızmasın çünki bu filmin savunulacak hiç bir yanı yok.Düpedüz 90 dakikalık bir israf.Çok farklı bir film beklerken böyle bir şeyle karşılaşmak beni yıktı.Her şeyden önce ONLAR kavramı çok banal ve bildik bir şekilde kullanılmış.Örneğin böyle bir isim koyuyorsan en azından filmin sonunda seyirciyi şaşırt ki bir şeye benzesin.DİĞERLERİ adlı film buna mükemmel bir örnek teşkil ediyor.İnanın canım yazmak bile istemiyor bu yüzden kesiyorum.Wes Craven'e iyi bir senaryo yazıp göndereyim bari hiç olmazsa böyle aptalca şeylerin yapımcılığıyla uğraşmaz.
    naked-soul
    naked-soul

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    ey sizi gidi korku filmi sewenler bu filmi savunsanıza
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    gelmiş geçmiş seyrettiğim en kötü korku filmiydi
    ilkerekleme
    ilkerekleme

26 Mart 2004 tarihinde eklendi
    bence bu film vasatın üstünde değildi ve kopuktu..ilk çocuğun neden öldüğünü anlamadım bile...bi sonu biraz iyi gibiydi ama o da 3-4 dakika bişey sürdü zaten. bide filmin bittiğini anlamadım bile
    sahinfahrettin
    sahinfahrettin

16 Mart 2004 tarihinde eklendi
    hayattımda gittigim en saçma filmdi sakın izlemeyin.........
    Arion
    Arion

2 Şubat 2004 tarihinde eklendi
    Sonu yoktu... wes devamını düşünüyor ki yoruma açık bıraktı... öte tarafta ne var siz biliyor musunuz?? ben bilmiyorum... bir oturup tahmin edelim bakalım:)=
    erguvenmurat
    erguvenmurat

17 Eylül 2003 tarihinde eklendi
    Ya onlar kim ya, biri bana açıklayabilir mi. Devam filminde mi açıklıycaklar onların kim olduğunu. Lanet olsun...
    tolga-sengul
    tolga-sengul

10 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    İyi güzel herşey hoş da Onlar kim ki? Amaçları ne, nerden gelmişler, ne yapmaya çalışıyorlar, neden bunları alıyorlar, nereye götürüyorlar, başka bir boyuttalarsa orası neresi, neden ışıktan korkuyorlar, bunlar ne ola ki, kimsede böyle şey yokken arkadaş olan 4 kişide hepsinde var, yoksa küçük kızı da sayarsak bu psikologda mı bişey var da ona gelen herkesin tek sorunu bu, bunların içine neden küçükken bişey yerleştiriyolar, yerleştirdikleri ne, ne işe yarıyo, büyüyünce niye geri dönüp alıyolar, ışıkları nasıl söndürebiliyolar, bunlar gündüzleri nerelerde yaşıyolar, bu film neyi anlatıyo?
    Bunların kaçına cevap bulduysanız lütfen bana da yazın, belki ben kör kör seyrettiğimden görmemişimdir veya anlamamışımdır.
    quenius
    quenius

5 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    Wes Craven dedik bağrımıza bastık o da bırakmış bu işi. Afiş güzel film hiç bi işe yaramaz.. Boşverin.. Tek kelimeyle sıkıcı.
    xhero1905
    xhero1905

27 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    Son sahnesinin etkileyiciliği dışında,sıradan korku öğeleriyle bezenmiş,korkutmayı asla başaramamış vasat bir film
    dy022
    dy022

25 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    film berbattı. korku filmi diye gittik. aksine uykumuz geldi sonu daha güzel bitebilirdi.
    adrian9822
    adrian9822

24 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    ben tam bir korku filmi tutkunuyum... Wes Craven adını duyunca bi göriim dedim... ama tek kelimeyle rezalet. diğer yorumlara tamamen katılıyorum. neredeyse uyuyacaktım. ne kurgu var ne oyunculuk ne senaryo... hiç bi şey yok. Hele telefon sesi ile bi şok sahnesi vardır ya... hani müzik artar ve birden telefonun çalmasıyla oyuncu irkilir... hepsi var bu filmde... Klişe ve gereksiz olan her şey... Sakın ama sakın gitmeyin...
    ugureryilmaz
    ugureryilmaz

23 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    SAKIN gıtmeyın :)) Soyleyebılecegım tek sey bu ben hayatımda bu kadar basıt kayde degmez ıgrenc bı fılm gormedım ınsallah bı daha da gormem paramı GErı ıstıyorum !!