KaliteTAKİP
13 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Mel Gibson Joaquin Phoenix için izleyebilirsiniz ama kesinlikle çok büyük beklentilerle izlemeyin pişman olursunuz sıradan izle ve unut cinsinden bir film saygılar...
işaretler de aslında bir baba ve çocukları arasındaki ilişkiyi işleniyor fakat araya uzaylılarıda eklemişler :)
tamam kabul ediyorum bir uzaylı filmi olsada mantıksız çok şey vardı. Karısının kaza yeri görüntüsü "korkunç bir film 3" de işlenecek kadar komikti.
bodrum kattaki fenerli sahneler, doğum günü partisindeki uzay görüntüsü falan iyiydi ama filmi kurtaramamıştı. Neyseki filmin sonu hiç olmasa biraz güzel bitti. 10/5
film bir uzaylı filmi evet ama sakın kurtuluş günü gibi bir fil beklemeyin.fin sadece diyaloglardan oluşuyor.mel gibson yine oyunculuğunu konuşturmuş ama bitek o yani başka bişey yok.filmde hep sor işareti vardı. o kadar çok merak unsuru uyandırıyor ki. hatta bir ara acaba gerçekten filmde uzaylılar varmı yoksa adamın biri uykusunda uyanıp 'rüyamı gördüm' mü diyecek diye bekleyip duruyorsunuz. hatta okadar çok merak ediyorsunuzki şu uzaylıları acaba nasıl bişe diye merak ediyorsunuz.zerre kadar macera yok filmde ama nedense o kadar merak ediyorsunuz ki sonuna kadar izlemek zorunda kalıyorsunuz. 10/6 olda mel için.
klasikleşmiş uzaylı filmlerinden biri daha.filmi mel gibson için izledim.film izleyicide bir merak uyandırıyor ve heyecanlandırıyor.ama mükemmel bir film değil çok kötüde değil.bazı sahneler sıkıcı geldi bana.ama oyunculuk ve final güzeldi.10/6 mel gibson için...
2 sahnesi hiçbir filmde bulanmayacak derecede gerilim ve müthiş oyunculukla süslenmiş.Televizyonda uzaylının göründüğü sahneyi gerçekte yaşasak fotomontaj der korkmayız bi de o var..:)