erdiizbul
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu fılmde gerılım yok aslında hıc bı sey yok ama nedense adamı dusunduruo o acıdan begendım onun ıcın bu fılme 7 verıyorum gercekten guluncek sahne var yaa mel gıbson dan kotu fılm yaa oynamamalı bole fılmlerde gıbsın
filmden bilimkurgu veya uzaylı istilasının yarattığı gerilimi beklerseniz baştan yanılırsınız. tamamen diyalogların üstüne kurulmuş bir film. 6 ay önce rahipliği bırakarak tanrı'ya olan inancını kaybetmeye başlayan mel gibson'ı tekrar yaratıcıya döndüren olaylar zincirlerini büyük bir hayranlıkla izledim. yönetmen oldukça başarılı bir iş çıkarmış.
Açıkcası bazı yerleri komik gelsede filmi sevdim.Oyunculuklar ve senaryo çok başarılı.O karakterden birinin yerinde olupta o olayları yaşamayı isterdim.9/10
shyamalan 6. his ile zaten ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlamıştı. aynen devam ediyor. ilginç öyküleri seçip, bunları yönetmekte gerçekten rakipsiz sayılabilir. doğa üstü şeyler hep ilgi çekmiştir zaten, çekmeye devam eder. 6.his, işaretler, köy,.. aynen devam shyamalan biz seni dikkatle takip edeceğiz.
güzel bir gerilim filmi şimdi ne olacak diye kendi kendinize film boyunca soruyorsunuz.Sürükleyici olduğu için sıkmıyor.Eğer altıncı his ve bu yönetmenin diğer filmlerini beğendiyseniz bunuda çok beğeneceksiniz.
Filmi çıktığı yıl sinemada izledim, bu kadar mı akıldan yoksun bir senaryo olur diye düşündüm açıkçası. Bilim kurgu takipçileri eminim ki katılırlar, bu filmi sabırlı olduğunuz bir zaman izleyin, diğer arkadaşların da dediği gibi, "gerilirsiniz!"
Olumsuz yorumlara ve bu puana kesinlikle katılmıyorum. Son derece gergin bir film. Ben izlerken oldukça gerildim ve tedirgin oldum. Gayet güzel ve belirsiz bir senaryo. Herkese tavsiye ederim. Bunun gibi kaliteli filmler kolay kolay gelmez. 9/10