filmin içine tüm klasik aşk filmi olaylarını tıkıştırmışlar! tamam kötü olmamış ama iyi de olmamış :( çok klasik bir konu ve hiç bir şey sizi şaşırtmıyor..gidişat belli,her şey belli en baştan.. yine de ortalamaya göre güzel kabul edilebilir.. aşk filmi işte daha ne olsun :)
Çok klişe bir konu olmasına rağmen çok etkileyici bir filmdi.Olayların erken gelişmesi,filmin sonunu merak ettirse de açıkçası böyle bir durum beklemiyordum ve hüzünlendim gerçekten.Shane West'in oyunculuğunu pek beğenmedim yalnız.Bu rolde gözlerim Freddie Prinze Jr.'ı aramadı değil.Fil bittiğinde keşke izlemeseydim dedim.Bunu filmi kötü bulduğum için değil,neşeli bir anımdayken çok duygusallaştığım için dedim.Film sonu çok daha iyi olabilirdi.Belki de filmin en başarsız yeri sonu olmuştur.Açıkçası filmin sonu pek kesmedi.Son olarak sevdiğiniz insanlara iyi bakın.Çünkü geride bıraktığınız her saniyeyle sevdiğiniz insanları görme süreniz azalıyor.Ben sevdim bu filmi,sizlerinde seveceğinden eminim.İyi seyirler...
Mandy Moore’un şarkıcı olduğunu bilmiyordum, o tarz müzikler dinlemem hiç çünkü. Şimdi buraya baktım da iyi ki bilmiyormuşum, kesinlikle önyargılı olurdum. Hikaye fena değildi, böyle aşklar filmlerde kalmış artık, dedirtiyor insana. Seyretmeseniz bir şey kaybetmezsiniz, ama seyredince pişman olunacak cinsten bir film değildi, en azından benim için keyifliydi.
Bir film bu kadar mı güzel olur ya...Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Son yarım saat gözyaşlarımı tutamadım.Baba-oğulun sarıldığı sahnede ise koptum artık.Filmde herşey harikaydı.Müzikleri nefisti.Sweet Nowember’den sonra çekilmiş en iyi aşk filmi bence.Mutlaka izleyin... 10/10
çookkk romantik bi film...izlerken amma ağlamıştım.klasik bir film olduğunu kabul ediorum ama olsun yinede çok güzeldi.çok romantik sahneleri var.mesela landon'un jamie'ye gökyüzündeki yıldızlardan birini hediye etmesi ve onun adını vermesi inanılmaz romantik bir andı.her erkek bunu düşünemez tabii bu ancak filmlerdeki kızlara nasip olur :)
nicholas sparks'ın romanından beyazperdeye uyarlanan öykü, birbirlerini seven ama 'koşullar' gereği alabildiğine zorlanan iki gencin aşkına odaklanıyor. müzik dünyasından tanıdığımız mandy moore'u başrole taşıyan film, genç sanatçıya mtv sinema ödülleri'nde 'en iyi yeni kadın oyuncu' ödülü getirmişti.
başında, amerikan kolej gençliğini anlatan geyik bir film imajı uyandıran fakat sonra aşırı duygusal bir havaya bürünüp insanı hüngür hüngür ağlatan hoş bir film...güzel vakit geçirmek isteyenler için bence çok hoş bir duygusal(aşk) filmi....izlenmeli...8/10
ıssız adamla ben bi alaka kuramadım:( filmin son 20 dk sını ağlayarak izledim,bu aralar ya ben çok duygusalım yada film insanın yüreğine işliyor..çok çok güzel bir film,iki baş rol oyuncusunun rüzgarına kapılıp gidiosunuz..aşk teması çok güzel işlenmiş..romantik film sewenlerin kaçırmaması gereken bi yapım
Olukça hoş tatlı bir film olmuş. Sıkılmadan izleyebilirsiniz; fakat yinede mükkemmel olarak nitelendiremem. Boş vaktinizi bu film ile değerlendirmekten pişman olmazsınız.
Ya film gerçekten çok güzel.Zaten son zamanlarda çok duygusallaşmıştım artık bu filmdeki halimi düşünün.Aşk denen şey gerçekten böyle olsa gerek.Mandy Moore da çok başarılıydı.Tebrik ediyorum.
Ağlamaktan bitap düştüğüm filmlerden bir tanesi.. Mandy Morenun tiyotra sahnesinde söylediği "only hope" adlı şarkısıda en sevdiğim yabancı slowların arasında yer aldı.. Mandy More oyunculuk bakımında da oldukça güzel bir kadın , beğenmeyenlere bende şaşırdım. filmi izlemediyseniz öneririm.. hayatınızın en iyi aşk filmleri arasında bu filme yer açmalısınız..
Sevgi her zaman sabırlı ve candandır,asla kıskanç değildir.Sevgi asla kendini beğenmiş yada kibirli değildir asla kaba ve bencil değildir,saldırgan ve kızgın değildir.Sevgi,başka insanların günahlarından zevk almaz fakat hakikati sever.Her zaman bağışlamaya,güvenmeye,ümit etmeye hazır ve başa gelen her şeye tahammül eder... Güzel bir filmdi benim için 10/8.6