A Walk to Remember
4,3

mod-girl
mod-girl

5 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir filmdi.Filmin konusu çok tanıdık olmasına rağmen oyuncular ve yönetmen işini çok iyi yapmış ve ortaya çok güzel bir film çıkmış.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Allahımmm ağlamak istiyorum tekrar tekrar izleyip.
mrtsvc09-2
mrtsvc09-2

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izledim başta klasik amerikan gençlik filmi gibi geldi fakat sonra beni bir anda içine çekti duygusal filmlerden hoşlananlara iyi bir seyirlik güzeller güzeli Mandy mooreun masum güzelliğine vurulmamak ne mümkün.
Azeroth
Azeroth

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemeden önce yorumları okudum ve öle izlemeye karar verdim..filmi daha yeni izledim ve sıcağı sıcağına yorum yapmak istedim..ben yapılan yorumlara katılamayacam çünkü film bir tür 'amerikan lisesi' tarzı film konu basit..hastalık olayıda olmasa tam bir pazarları öğlen yayınlanan sıradan bir film olacakmış..son 20 dk konuya anca girmiş fakat o sırada ben sıkılmıştım bile çoktan..bende ne aşk ne hüzün hiçbir duygu yaratmadı..aşk filmi olarak ilk aklıma gelen melekler şehri buna 10 basar..10 üzerinden 6 veriyorum çok bile.
fuku-44
fuku-44

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi romantik filmlerdendi gerçekten onlara çok imrendim böylesine aşık olmayı kim istemezki bence bu filmi kaçırmayın...
kerima0
kerima0

24 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
dünya üzerindeki en gereksiz filmlerden biri.. az önce izledim, giden vakte yanıyorum valla.. aslında hepinizin bildiği şeyler.. yani tv'de hep gördüğümüz, "kiloyla satılan amerikan fimleri" nden biri işte.. "teenage boys" lar "teenage girls" ler, iki-üç sahnede bir romantik romantik şarkılar, gereksiz sahneler, ucuz romantizm ayakları.. eminim herkes bunun gibi onlarca film izlemiştir. filmin tek artısı başroldeki çocuktu.. shano west galiba. çocuk bu yaşta oyunculuğu çok iyi anlamış valla. tebrik ediyorum süper bir oyuncu.. ama filmin gerisi yalan.
michael-maze
michael-maze

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filme nasıl bu kadar cok puan almış merak ediyorum hiç vakit kaybetmeyin direk eski Türk fil izleyin daha iyi.. bildiğimiz Türk filmi gibi hiç beğenmedim boşa izlemeyin.. puana aldanıp izlemiştim artık puanları göz önüne almayacağım
axi-mertcan
axi-mertcan

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yok böyle bir fiLm yaa 10/10
snrtrt
snrtrt

13 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
tek kelime ile süper...
evet bir çok yorumu okudum ve bu tarz film amerikan sinemasında oldukça fazla yaygın ..ama bu kadar mı güzel çekilir ...ağlamayan varsa onun duyguları ameliyatla alınmış derim :)

filmi izleyin..gerçektenden sizi etkileyecek.. aşkım rüzga gibi olsun ... :)
keşke sinemada izleyebilseydim..

10 üzerinden 10 ...
valla bir erkek olarak ben de bir jamie istiyorum... bide erkeklere duygusuz dien bayanlar var yahu :)
orkuntantan
orkuntantan

25 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bu filmi kesinlikle izleyin. Duygusal biriyseniz bu filmin 5 yerinde göz yaşlarınızı tutamayacağınızı garanti ediyorum. bir sahnesi var resmen film değişiyor farklı bir filme geçmiş gibi oluyorsunuz. izleyince anlayacaksınız. mutlaka izleyin derim
samet-ozel
samet-ozel

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bi filmdi ya sonu çok duygusal ve hüzünlüydü.Romantik filmleri pek fazla sevmem ama bu inanılmaz güzeldi.Bence bu puan az bile.Kesinlikle izleyin pişman olamazsınız.10/10...
serhatisci61
serhatisci61

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
biraz türk filmi tadında gayet başarılı bir film..the notebooktan sonra en iyi romantik film benim için. izlemelisiniz..
fatihuguz
fatihuguz

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle arşivlik bir film bu.. konu sıradan ama o sıradan konu çok samimi ve mükemmel işlenmiş.. bir uyarı: tek başınıza izlemeyin, çünkü pişman olursunuz, yada derin derin "ooof" çekersiniz film boyunca.. mandy moore çok iyi oynamış.. çok tatlı..
Ertan Can
Ertan Can

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Ağlamak için izleyebilirsiniz. Tam puan..
kaankizilkan
kaankizilkan

16 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
film çok güzel etkisinde kalıyorsunuz bence kaçmıcak bir film aşk filmi seviyorsanız mutlaka izleyin pişman olmayacaksınıız
elfelf00
elfelf00

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi şimdi izledim ve neden daha önce izlememişim dedim. harika tek kelimeyle... keşke herkes böyle bir aşka sahip olsa... muhteşem bir filmdi... mandy m.un söylediği şarkı da çok güzeldi...herkes izlesin ve ağlasın!!!10/10