3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim. gitmeden önce mahsuna karşı antipatim vardı (şarkıcıdan senarist-yönetmen-oyuncu olmaz diyordum) ama şok etti beni filmin senaryosu , mahsunun performansı , yönetmenliği hepsi ayrı ayrı süper olmuş. son derece duygulu bir film olmuş.salondan ağlamadan çıkabilmek mümkün değil , herkes gözyaşları içinde çıkıyor filmden , tıpkı babam ve oğludaki gibi. mahsun böyle bir senaryo yazdığı için , böylesine süper oyuncuları uzun süre sonra seyirciyle buluşturduğu için , filmi çok net anlaşılır güzel yönettiği için Ellerine Sağlık Mahsun kırmızıgül. benim gibi sana karşı önyargılı olanlar bu filmden sonra tamamen fikirlerini değiştirceklerdir bundan eminim. bu filme mutlaka gidin lütfen. süüüppeeeerr
20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bır trabzonlu karadeniz insanı olarak ve daha da önemlisi bir vatansever olarak diyebilirim ki::
1) mahsun kırmızıgulun ılk tecrubesı acısından mukemmel fılm...
2) kesınlıkle oyunculuklar harıka ama dahada onemlısı mahsunun oyunculugu o anadolu ınsanı saflıgı mukemmel oynanmıs..
3) yonetmenlıkte acemı olmasından kaynaklanan; sahneler arası kopuk..baglantılar zayıf..bu anlamda tıyatrı havası almıs fılm..
4) fılmın suphesız en guzel yanı muzıkleri...hayatımda muzıklerınden dolayı etkılendıgım nadır fılmlerden. orkestra ızledım sanki...
5)maalesef zeynep tokuş ve ailesi filmin en zayıf halkası...sarp apak berbat...köy sahnlerı çok acemıce ve maskelı besler havasında çekılmıs..kesınlıkle duygusal sahnelerı guzel..etkıleyıcı burda acıtasyondan ote verdıgı duygu onemlı..mesajlarıda alabıldıysenız bence fılm amacına ulasmıstır...8 verıyorum..umarım mahsun kırmızıgulu kro dogulu gormkten vazgecersınız..oturup fılm cekmemıs bır tiki genclık gıdıpte mahsun kırmızıgulu elestıremez...tebrık etmek lazım..
9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film baştan sona acitasyon konu güsel ama çok çok abartılmış 10 üzeinden 4 ancak alır.
5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
öncelikle müthiş bir iş olmuş diyemeyiz çünkü bunu haketmiyor. ancak türk sinema stanandartlarının üzerine çıkmış diyebiliriz. ayrıca buram buram ajitasyon barındıran bu film bir arabeskçi olan mahsun krmızıgül ve temsil ettiği figüre de fazlasıyla uyuyor!!!!
22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
türk sineması için umut verici. duygusallık çoğu zaman göze sokulsada konusu ve mesajı itibariyle hoş bir film.7/10
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
duygu yüklü bir film olmuş. kim ne derse desin güzel bir filmdi. özellikle melek isimli karakterin ölümünün anlatıldığı sahne çok hoşuma gitti.
filmi beğenmeyenlere saygı duyarım ama filmin verdiği mesajlara oldukça doğruydu ve usta oyuncu kadrosu ile film başarılıydı. eminim bu film amerikan filmi olsaydı 9 dan aşağı puan almazdı bp de. ne yazık ki kendi yaptığımız hiçbirşeyi beğenmeyen insanımız bu filmi de saçma ve alakasız bir şekilde yerden yere vuruyor. neden? mahsun u sevmediği için. ben de sevmiyorum ama takdir etmesini biliyorum. ellerine sağlık
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
iyi oyuncular kötü yönetmenlik, iyi hikaye kötü senaryo, iyi ticaret kötü sanat, fazlasıyla trajikleştirilmiş çünkü bu ülkede dram her zaman kazanır hikaye kopuktu ve öyküde anlatılmaya calışılan masalsılık filmde yoktu. Ama oyuncuları için izlenmeye değer...
1 Mart 2009 tarihinde eklendi
berbat bir filmdi hayatımda izlediğim en kötü yerli film bol bol kürtleri övüp TÜRK leri aşağılamış TÜRK ler ailelerine bakmıyo kürtler ailelerine bakıyolar falan filan açıkça kürt milliyetçiliği yapmış duygu sömürüsü bir film 10 üzerinden 1 verdim
19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel filmdi ve izlediğime değdi.oyuncuların hepsi rolleriyle bütünleşmiş.izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.9/10
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahzun kırmızıgül olmasına rağmen bu filmi merak ediyorum. herkes tarafından beğenildiğine göre mahzun kırmızıgül iyi bir iş çıkarmış.
11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
anlayamıyorum nedir bu abartı bu filme karşı.hayır herkeste bir mükemmel harika film lafı gidiyo.bizde gercekten harika zannedip meraktan gittikte senaryo herkesin bildiği gibi sıradan oyuncuların hatrına izleyebildim filmi.arkadaşlar ne oldu sinema zevkinize anlayamıyorum.abartmayalım lütfen oyuncuların hatırına 10/6
25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle Mahsun Kırmızıgül'den böyle bir yapım beklemezdim. Konu veya içerik olarak değil. Yapımın böyle geniş tabanlı ve usta oyunculardan kurulu sosyal içerikle oluşu şaşırttı. Pek sevdiğim bir sanatçı olmamasına rağmen en azından böyle bir girişimde bulunmasından dolayı Mahsun Kırmızıgül'ü takdir ettim. Anadolu olarak büyüklere duyulan saygının ve günümüz metropollerindeki içler acısı bir yaramızın üstüne parmak basıyor bu yapım. Evet bir mesaj var ve olumlu bir mesaj. Katkısı tartışılmaz. Lakin kurgu alelacele toparlanmış izlemini veriyor. Bu kadronun daha başarılı ve uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir yapıma imza atmalarını beklerdim. Olmamış mı? Olmuş ama bu kadro halen hayatta ve böyle bir konu ele alınmışken neden biraz daha özenli olmasın ki. Sormadan edemiyorum. Yazılabilecek çok şey var. Belki uzun uzun tartışılacaktır. Ama yine de mesaj yerine ulaşacaktır ve bu mesaj önemlidir. Tebrikler...

Şahsi kanaatim bir kere de olsa izleyin.
9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Sinemadan çıktığımda gözlerim yanıyordu ağlamaktan :)Sırf oyuncular için gittim ve gittiğime de deydiTebrikler.
14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir arkadaşımız bazıları filmi değil kusurları izlemeye gidiyor demiş ama film izlenmeden zaten kusur bulunmaz ki.Yani filmi yeterince alıcı bir gözle izledik.Söylediğim gibi eğer ki o kadro olmasa film bu kadar gişe yapamazdı.Bir kere film direk göze parmak türünde mesajlarla dolu.Yani o mesajlardan kendi açımdan almam gereken bir şey yok.Onun dışında filmdeki tek farklı konu Yıldız Kenter’in aşkıydı.Onuda gayet başarılı işlemişler ve oynamışlar.Filmin gerisine bakıldığındaysa hiç üstüme alınmamam gereken mesajlardan ve nasihatlerden ibaretti.Sonuçta Mahsun Kırmızıgül’ün ilk denemesi.Bu yüzden filmin üzerine çok yüklenmek istemiyorum.Umarım ilerleyen zamanlarda sinemacılığa devam etmek isterse bu tür uyarıları dikkate alarak yine böyle sağlam kadrolarla güzel filmler çeker.(ilk kez bir Türk filmini bu kadar eleştirdim sanırım.Halbuki benim Türk sineması savunuculuğum dillere destandır.Siz düşünün artık.)
19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kadronun bu kadar muhteşem olması dikkatimi çekti, nasıl bu filmde oynamaya karar vermişler şaşırdım doğrusu. bu oyuncular olmasaydı bu film 3 bile zor alırdı ama oyuncular filmi izletiyor. 'izleyiciler filmin her karesinde ağlamalı' fikriyle çekilmiş duygu sömürüsü dolu bir film. oyuncular hatrına 6 verilir.