izlediğim en iyi türk filmi tşkler mahsun kırmızıgül bize yaşlılarımızı saygı duymamız gerekn insanları böyle bi filmde böyle bi güçlü kadroyla anlattığın için çok tşk ederim
muhteşem... tam bir duygu sağanağı.etkilenmemek elde değil.Bravo Mahsun Kırmızıgül'e. Bence 2007 yılının en iyi filmleri arasında gösterilebilir. Babam ve Oğlum filmiyle kıyaslanmamalı bence. Bu filmde Türkiye'nin başka bir gerçeğini de görmüş oluyoruz. Anneler, babalar ve çocukları beraberce seyretmeli. Şiddetle tavsiye ediyorum.
İlk yönetmenlik deneyimi ve ilk başarısı tabiki bunda oyuncuların ve müziğinde çok büyük etkisi var yinede başarılı buldum derin ve farketmediğimiz gözardı ettiğimiz önemli bir konuya değindiği için 108
evet beyaz melek son zamanlarda turkıye de onemını yıtırdıgını dusundugum aıle ve yaslılarımız huzurvelerı konusuna cok ıyı degınmıs.hatta sayın basbakan bıle bu fılmden sonra huzurevlerıyle ılgılı yenı bır duzenleme getırdı.sonucta mahsun kırmızıgul duygusal turk ınsanına ne ıstedıgını bılen bı yapım armagan etmıs.eldekı olanaklarla yapılan ve gurur duyulması gereken bır yapım.lutfen kalıtelı yapımlar dısındakı amerıkan sınemasına verılen degerı turk fılmlerıne de gosterelım .ozellıklede beyaz melek bunu hakedıyor...
babam ve oğlum dan beri en çok duygulandığım film. Mahsun Kırmızıgülü tebrik ediyorum. güzel bir film olmuş. sadece zeynep tokuş pek iyi oynayamamış, çok yapmacık durmuş. birçok kötü Türk filmlerine göre Beyaz Melek izlenmeye değer. 8/10
Yoplumsal bir sorunu duygu yüklü bir şekilde anlatmış Mahsun Kırmızıgül. Sırf oyuncuları seyretmek için bile gidilir. Evet konu basit, ama daha ne bekliyorsunuz, sıkılmadınız mı cinli perili töreli türk filmlerinden. Mahsun 'u hiç sevmememe rağmen cidden çok iyi bir iş çıkarttığını söyleyebilirim. 2. Kez seyrederseniz çok fazla çekim hatası farkedersiniz, benden söylemesi:) Kadı kızının da o kadar kusuru varmış:)
kesinlikle izlenmesi gereken bir film!gerçekten olan olayları anlatıyor!özellikle gençler gitsin izlesinler. isterseniz çok ağlamazsınız öyle kasmaya gerek yok ay çok ağladım falan diye!nolursa olsun ellerine sağlık mahsun kırmızı gül!!!!
film vizyona girmeden önce iyi tanıtılmadığı kanısındayım reklamı gerekli ölçüde değildi bu yüzden sinemaya ön yargı ile gittim, lakin filmi izledikten sonra dahi etkisindeydim etkilenmemek mümkün değil kısacası başarılı yapıt olmuş.
valla izlemeyi cok istiyorum ama bu filmle duygu isali olup,kırmızı bir burunla ve şişmiş gözlerle dışarı çıkmak beni çok korkutuyor.mahsun kırmızıgül'ün bu filmi yazıp yönetmesi beni ayrıca şaşırtmış bulunup,o kadar muhteşem tiyatrocuyu içinde bulundurdugu için herhalde güzeldir düşüncesi de kafamı karıştırmıyor değil.yani sonuc olarak fragmanından etkilendik ailecek cesaret edebilirsek gitmeyi düşünüyoruz çünkü büyük bir emeğin sonucu gibi gözüküyor
türk filmleri arasında klasik olabilecek filmlerden bi tanesi. belki çok harika bi film değil ama ne kadar yozlaştığımızı değerlerimizi yitirdiğimizi bize açık açık gösteren bi film. tabi içerisinde ufak reklamlar da var (reklamdan kastım benzinlik veya kullanılan arabanın markası değil), bunu da yönetmenin memleketine borcu die nitelendiriyorum... konunun başlangıcı her nekadar alakasız da olsa, filmin içindeki bazı sahneler "tesadüfe bak" da dedirtse, bize gösterdiği gerçekler ile verdiği öğütler açısından 10/8 hakediyor