Filmi galada izlerken Mahsun hemen yanımdaydı ve ilk tebrik eden ben oldum. Adam kendi filmini izlerken öyle heyecanlıydı ki... Bazı sahnelerde beraber ağladık. Arada bir bakıp bizim tepkilerimizi ölçtü. Ama gerçekten kendisinden beklemediğim bir performanstı. Tebrik ederim. Yılların yönetmeni Engin Ayça ve diğer birkaç yönetmen, otursun bu filmi izlesin sonra tekrar bi daha film çeker mi karar versin. Bu arada Mahsun kendi işini yapsın demek artık klişe oldu. Bi insan birçok şeyi bi anda yapabilir. Hele hele bu iş sanatsa... Ayinesi iştir kişinin... Ben gazeteciyim şimdi senaristlik yapıyorum mesela... Hata mı ediyorum. Çok saçma bi mantık bu... Ona bakarsanız Yavuz Turgul da Kendo hocasıdır. Git kendi işini yap mı diyeceğiz adama...
filmi dun akşam izledim. çok duygusal ve gerçekleri anlatan bir fim olmuş. heleki filmin sonunda ekrana çıkan not beni çok etkiledi... mahsun kırmızıgül gerçekten çok büyük bir başarıya imza atmış. herkesin izlemesi gereken bir film diye düşüüyorum.
Filme gitmeden önce Mahsun Kırmızıgül'ün adı geçtiği için önyargılı davrandım.Fakat Tv olsun gerek internet olsun oyuncular çeşitli yerlere konuk oldular izlenimler sürekli iyi yöndeydi.Ve eleştirmenlerden de tam not alıyordu film.Dün sinemaya gittim.Film daha ilk başladığı an heyecan,hüzünü beraberinde getiriyor.Gerçekten senaryo ve yönetmenliğini iyi yapmış Mahsun...Tabi ki filmin oyuncularıda hep Türk tiyatrosunun önde gelen isimleri.İzlemenizi tavsiye ederim film muhteşem olmuş.
ilginç ve güzel bir film. biraz fazla ağlak gi,bi gözükse de en azından babam ve oğlum gibi, alttan alta, gizliden gizliye siyasi propaganda yapmıyor. gerçekten güzel film.
film gayet iyi senaryo gayet basarılı sahneler gercekten etkıleyici...begenmeyen arkadaslar nasıl bir yapım bekliyorlardı bilmiyorum ama şunu kabul etsin herkes dogudaki huzur evlerinin boş olmasının nedeni anne babaya olan saygıdır hürmettir borçtur.ortada yapılan bir duygusömürüsü falanda yok hergün izledğimiz acıyarak baktğmız yaşlılarımızın durumu..mahsun kırmızıgül ü caı gönülden tebrık ediyorm..helal olsun kardeşimm
Filmi dün gece izledim gerçekten çok başarılı bir yapım olmuş Mahsun Kırmızıgül ü buradan tebrik etmek istiyorum filmin sonundaki mesaj çok güzeldi,film başlı başına güzel mesajlar içeriyor yeri geliyor hüzünlendiriyor yeri geliyor güldürüyor herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum insan oğlu günden güne yaşlanıyor kimsenin yarın ne olacağı belli değil..!!
tek kelimeyle müthiş bir filmdi herkesin kendinden bişeyler bulabilceği bir film müzikler cast çekim hepsi tek düzeliğin dışında abartısız 10 üzerinden 10 mahsun kırmızıgül bence müziği bırakmalı sadece sinemaya hizmet etmeli :)
aslinda basta bircok kisi gibi bende önyargılı gittim sunu belirteyim ekibin sağlam olması ve senaryonun da güzel işlenmesi filmi bence mükemmel kılmış.herkese tavsiye ederim son zamanlardaki güzel TÜRK filmlerinden biri.
gerçek hayatı dolu dolu gözlerimizin önüne sermiş olan mahsun kırmızıgülü kutluyorum.gerçekten ağlamak yetmez oturup düşünmek de gerek..tüm ustalarımızın da gönüllerine sağlık..özellikle mahsun kırmızıgülün hastabakıcıyı dövdüğü sahne hepimizi ohh dedirttirmiştir.izleyin ve görün ne demek istediğimi anlayacaksınız.en önden de olsa izlemek güzeldi,işte budur denilebilecek bir gerçek yaşam hikayesi...
filmi çok merak ederek gittim. açıkçası mahsun kırmızıgül hakkında biraz endişem vardı.. ama filmi izledikten sonra bu adam çok iyi iş çıkarmış dedim. konu oyuncular ve müzik gerçekten çok yerinde seçimler. ellerine sağlık herkesin.. ve kesinlikle gidilip önemli dersler çıkarılması gereken bi film.. saygılar..