3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
oyuncular üstlerine düşeni başarılı bir biçimde oynamış Ancak mahsun içindekileri okadar çok dökmek istemişki konular sıkılmış biraz saptırılmaya çalışılmış
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film başarılı. Ama filmi başarılı yapan Mahsunun yönetmenliği değil, sadece bu filmi çekme cesaretinde bulunup acı bir olaya parmak basmasıdır. Süper oyuncu kadrosu da bu filme artı puan getirmiştir. Batıya olan özenti ile insanların değil akrabasını ana-babasını bile unutması ve doğuya gittikçe daha sıcak bir ortamın olması gerçeği bazı kişiler tarafından 'doğuyu övme' olarak nitelendirilsede, gerçek budur. Yani Mahsun çok doğru bir olayı ele almış. Doğudan batıya göç eden insanların bile değiştiği, batı özentisi içinde olduğu ve ananeleri yaşında insanlarla evlenip yurtdışına gittiği bir gerçek.
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film ajitasyon üzerine kurulu yapısıyla, her karesi ayrı güzel oyunculuklarıyla, çok iyi müzikleri ile ön plana çıkıyor. ama yönetmenin mahsun kırmızıgül olduğu da belli olmuyor değil. amatör görünen sahneler, sıkıntılı geçişler göze çarpıyor. senaryo da vasat. müthiş kadro, iyi müzikler ve duyarlı konusu ile hedefine ulaşıyor film. mahsun kırmızıgül’e popülerliğini böyle bir projede kullandığı için teşekkür etmek gerekir.
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Film dram içeriyor hani trajedi üzerinden zaman geçince komedi olurmuş ya öyle de birşey var 😃
Yola çıktıktan sonra üç dört kişi öldü biri ateist oldu birde güneydoğu inanılmaz misafirperver göstermiş
Çokta büyük ustayı aynı filmde kullanmış biraz ağır gelmiş yine de izlenebilir
29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence olmamış.Tamam filmde bir kalite havası var;oyuncular,müzikler vs.ama bu kadar dramatizasyon bu kadar arabesk artık filmin ortalarından sonra kabak tadı vermeye başlıyor.Aglatalım puan toplayalım havası esiyor filmde,bana hitap etmedi.Vasat.10/6
28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Herkesten duyduğum müthiş yorumlarla çok büyük beklentilerle izledim filmi. Fakat ne yazık ki beklediğimi bulamadım. Teknik açıdan bir bütünlük yok. Sahneler arası kopukluklar göze çarpıyor. Senaryo olaylar bakımından güzel fakat işleniş çok başarılı değil. Sonuçta bir şarkıcı olan Mahsun Kırmızıgülün ilk filmi olması dolayısıyla başarılı. Ama tek başına bir sinema filmi olarak tatmin edici değil. Sonraki filmlerinde kendini daha da geliştireceğini umuyorum. 6/10
22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
türk sineması için umut verici. duygusallık çoğu zaman göze sokulsada konusu ve mesajı itibariyle hoş bir film.7/10
24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Önemli bir konu olmasına rağmen sanırım Kırmızıgülün ilk yönetmenlik deneyimi nedeniyle yeterince etkileyici olamamış.Yine de izlemekte fayda var.onun dışında oyuncu kadrosu gayet iyi.
29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yani filmi izledikten sonra insan tam olarak nasıl bir çıkarsama yapabileceğini bilemiyor. Film kötü desem değil, iyi desem hiç değil; belli bir vasatta ilerliyor. Özellikle oyunculukları başarılı bulduğumu söyleyemem, senaryo ise çoğu yerde klişe kalmış. Bilinenelerin ve yapılanların yeni bir uygulaması gibi. Ama kurgusal açıdan film beğenimi kazandı ayrıca yönetsel açıdan da başarılı buldum. Ayrıca seyirciye duyguyu bir nebze de olsa aktarabilme yetisine sahip olduğu için izlenebilir bir film olarak niteleyebiliriz. 10/7
21 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Öncelikle senaryo çok iyi.Kırsal kesimde ve büyük şehirlerde yaşlı ana babalara saygı farklılığını gözler önüne seriyor iye, "ana ve babanıza sahip çıkın değerini bilin" mesajını yer bazı sahnelerde gözleri yaşartıız senaryo işlenirken gereksiz uzun tutulan sahneler (düğün sahnesi,adapazarında mezar ziyareti, tuz gölü molası vs) insanı sıkıyor.Çok usta oyuncular olmasına rağmen amatör oyunculuklar ve sahneler var..Ölenlerin ruhlarının melek vari yaşlı bir görüntüde bedenden ayrılması ne kadar realiteyle örtüşüyor bu da ayrı bir tartışma çta sinemalık değil ama evde izlenilebilir bir yapıt..
26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül bence iyi iş çıkarmış. Film biraz demogoji yapsada, oyunculr fazla teatral oynamış olsada, yinede izlenmeye değer. Bence izlenmeli.
25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül ün ilk sinema deneyimi ve bence iyi bir dram ve sistem eleştirisi...izlenebilir...kadro süper ben 7 verdim...
4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Eh...Yönetmen güneşi gördüm filminde daha iyi bir iş çıkarmış.
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
her ne kadar mahsun bu filmde duygu sömürüsünün dibine vursada, türk halkının can alıcı noktalarına nokta atışları yapsada ve dev oyuncularla çalışsada insanı duygulandırmayı, boğazını düğümlendirmeyi başarıyor. ilk filminde bir yönetmen bunu başarabiliyorsa olumlu eleştiriler yapılmalı bence. ama filmde bir yerin çok alakasız olduğunu söylemek gerek.emel sayın sahnesi çok gereksizdi bence ve çok alakasız olmuş. onun dışında oyunculuklar harikaydı ve çekimler çok güzeldi. özellikle yıldız kenter’li tuz gölündeki sahneler çok etkileyici sahneler. filmin negatif yönleri olsada ben beğendim ve mahsun iyi bir iş çıkarmış tebrik etmek gerek diyorum 7/10
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok kral bir film bu ticari amaçla yapılan rezil filmler arasında inci gibi parıldıyan bu güzel filmi kesinlikle izleyin bir kere oyuncular çok sağlam.emeği geçen herkesin eline sağlık harika bir türk filmi olmuş 10/10