Beyaz Melek
3,7

onlypower
onlypower

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin genel teması güzel ama kurgu ve senaryadaki kopukluklar konuyu tam olarak seyirciye aktaramamış. keşke iyi bir yönetmenle değerlendirilerek çekilse idi. daha mı iyi olurdu? ama yinede başarılı sayılabilir
giovanni1903
giovanni1903

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film olmuş.Dramatik sahnelerin bolluğu izleyicide abartılmış ve duygu sömürüsü yapılmış düşüncesi uyandırabilir ancak Türkiye'de ki huzurevleri gerçeği net biçimde ortaya konmuş.Oyunculuklar da çok başarılı.İzlenmesi gereken bir film.
sltrkc
sltrkc

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Uzun zamandır merakla beklediğim filmlerden biriydi. Nihayet dün akşam izleme fırsatı buldum. Tebii medyada çok fazla övgü aldığı için, sanırım beklentilerim çok fazlaydı. Ben umduğumu bulamadım. Kötü bir film değil. M. Kırmızıgül'ün ilk işi olması sebebiyle de oldukça başarılı. Ancak M. Kırmızıgül'ün kesinlikle kamera arkasında kalması gerektiği bence bu filmle de tasdiklenmiş oldu. Ustalara saygımız sonsuz ancak bana göre filmin yıldızı Sarp Apak'tı.

Herşeye rağmen kesinlikle görülmesi gereken bir film.
meloist18
meloist18

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktım.aslında iyi bi film olmakla beraber çok abartıldı yaa...yani olduğundan fazla güzel denildi böyle olunca da insan büyük umutlarla gidiyo ama yok arkadaşlar sölenen yorumlara bakmasın bence kimse filmden daha çok zewk almak isteyen için.....