4,7
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule hakkında görüşlerin ?
11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film son savaş sahnesine kadar bayağı sıkıcı ama miğferdibi savaş sahnesi tüm sıkıntınızı üstünüzden atıyor ve de entlerin muhteşem coşuşu tüylerinizi diken diken ediyor ama filmi televizyonda izlerseniz hele de tgrt de acayip bayıyo çünkü konuşmaları çevirirken çok eski dili kullanmışlar ne dediğini anlayamıyorsunuz.
19 Mart 2007 tarihinde eklendi
üçüde birbirinden güzel bu seriye bayılıyorum!
8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Banko arşivlik bir film...Özellikle miğferdibi savaşı mükemmel bir sahne olmuş!
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu serinin hepside güzel yaw!!!
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir film.
Hayatın görünmez yüzünü;acıyı,intikamı,tutkuyu,hırsı adeta içimizdeki hayal gücünün ufkunda anlatmış;Peter Jackson ve ekibi..
Helal olsun;bu filmi izlemeden ölmeyin ..
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ne hikmetese bu film ve serilerini sevemedim gitti hiç çekmiyo beni senaryosu da baya bi saçma geliyo oyunculuğuna bişey dediğim yok ama film çok mantıksız geliyooo bana izleyecek olanlar yorumumu okuyupda etkilenmesinler lütfen.burda bir realite var binlerce insan beğenip puanlamışlar birka çıkıntı:D filmin değerini belirleyemez...
5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
dünyanın gerlmiş geçmiş en güzel film en az 20kere seyrettim bıkmadım hala lord of the rings extended edition adlı eserde lord ofthe ringsin görünmeyen sahneleri var onlarıda izleyin nerler çıkcak bilmediğiniz. normalden daha çok savaş sahneleri var izlemenizi tavsiye ederim
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en heyecan verici film...Bir günümü bu üçleme için ayırmıştım....Böyle birl yapılmadı yapılmayacak...
23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
2.film benm çok hoşuma gitti.Gerçekten harika.Bu film serinin en iyi filmi olmaya aday.10/10
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
dublaj konusunda belki kendine göre haklısın ama herkes senin gibi değil.okuyamayanlar war çocuklar war.ayrıca orjinal gösterimlerde olucak çoğu sinemada bu senin seçi,min gider izlersin ben öyle yapıcam mesela..
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Peter Jackson normal bir insan değil bunu bu filmle anladım.Yani böyle bir kitabı filme uyarlamaya cesaretten fazlasını ister.Peter Jackson,Tolkien number one.İkiside normal bir adam değil inanın bana:)
30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu film ve diğerleri hakkında bir FRP manyağı olarak ne söylesem boş.Zevk meselesi tabi. Ayrıca Entler'in dilleri hakkında TV yi suçlayan arkadaşa onların kadim canlılar olduğunu, binyıllardır yaşadığını o yüzden de böyle bir lisan seçildiğini belirtmek isterim:)10/10
25 Mart 2007 tarihinde eklendi
üçlemenin en iyi filmi diyebilirim.gerçekten kalitesi tartışılmaz.fantastik en iyi uyarlama.
7 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Böyle bir filme yorum yapma hakkım yok sadece oturup sessiz şekilde şaşırarak izleyebilirim
25 Aralık 2002 tarihinde eklendi
Filmin üzerinden biraz zaman geçtiğine göre artık yorum yapabilirim.Bence ilk izlenimler bazen yanıltıcı olabiliyor.Film güzel miydi sorusu çok öznel bir soru oluyor.Ben çok iyi diyeceğim ama biliyorum ki mükemmelden çok kötüye kadar bir çok yorum var ve olacak.Kimisinin beklediği gibi çıkmamışır film,kimisi çok şey beklemiştir,kimi si böyle filmleri sevmez imi Tolkien'e haksızlık yapıldığını düşünür.Doğrudur kitapla film birbirinitutmuyor ama artık görülüyor ki ikisini ayırmak lazım.Film elbette kitap gibi olmayacak ve yönetmenden izler taşıyacaktı.Benim için de unu kabul etmek zor oldu ama ne yapalım.Keşke bir çok yönetmen bir çok yüzklerin efendisi çekse de farklı tatlar alsak.Ama böyle bir ihtimal olmadığına göre elimizdekiyle yetinmemiz gerekecek.
Filme bir şans verin bence.