Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı tüm filmleri izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu onun en kötü filmi. Şimdi böyle bir giriş yapınca sanılmasın ki film çok kötü. Hayır film gayet izlenebilir ve sürükeyici bir film ama Nolan kalitesinde bir yönetmen için zayıf bir film olmuş. Aslında isimlere bakarsak Nolan, Al Pacino, Robin Williams, Hilary Swank oldukça kaliteli bir kadro var ama senaryo olarak çok bir şey vadetmiyor filmi.
Birazcık iyi polis, kötü polis, birazda suçlu ve onun peşindeki polislerin hikayesini anlatan bir film. Ama bunlara 6 ay boyunca güneş gören bir kasaba eklenince işin rengi biraz değişiyor. Orada biraz Nolan farkı devreye giriyor. Ama çok değil. Kendisi de henüz bu filmi yönetirken o tecrübesizliği var üzerinde belki bilemiyorum. Gerçi bu senaryodan da çok bambaşka bir şey çıkmazdı zaten.
Doğa manzaraları eşliğinde oyunculukların daha ön plana çıktığı bir film. Al Pacino'yu zaten söylemeye gerek yok. Yaşayan en iyi bir iki oyuncudan biri. Ve her zamanki gibi ustaca oynamış. Robin Williams'ı o rolde pek o kadar beğenemedim. Biraz yavan kalmış o rolde. O daha çok böyle hayata dair mesajlar veren rollerde olunca daha bir oturuyor üzerine.
Genel olarak güzel ama Nolan için kötü bir film. 2017 de Dunkirk ile geliyor efsane. Çok sağlam bir savaş filmi izleyebiliriz. Uzun yıllar sonra gerçek anlamda kaliteli bir savaş filmi bekliyorum ben. Hadi hayırlısı. İyi seyirler... 6.5/10