MojoRising
16 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Stallone'nun 90'lardaki en iyi iki filminden birisi (tarz olarak alakası yok ama diğeri Copland'di). Snipes tam bir çizgi roman kötüsü (villain) olmuş bu filmde. Stallone her filmindeki gibi aksiyon adamı. Filmin sonlarında ise aksiyondan sosyolojiye geçiş yapıyor :)
arkadaşlar film süper bunca yıldan sonra bile bir nefeste izlenebiliyor ayrıca 1993 yılında kullanılan teknolojiyi görünce şaşıracaksınız sırf bunun için bile izleyin derim
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri... çocukken bi kaç kez izlemiştim, bi iki yıl önce de izledim ve hala aynı etkisi sürüyo. harika gerçekten ya :D John Spartan ın replikleri mükemmel ötesi...Geleceğe gittiğinde dinledikleri rezalet müzikten sonra, başını ovuşturup ' Biri Beni Dondursun ' dio :D
Rocky ve Rambo - 1 hariç Stalloneye ve Sandra Bullocka da oyunculluk anlamında bir türlü ısınamadım.Geçen tv de seyrettim filmin çekim yılına göre 2032 fena tasarlanmamış ama oyunculuk çok yavandı özellikle Sandra sempatik olayım derken çok itici olmuş. Filmde bence Wesly Snipe de olmasa hiç çekilmiyecekti...
starlonenin beyaz perde adına bıraktığı iyi eserlerden birisi oyunculuğu filme ayrı tat katıyor ama senaristinde hakkını yememek lazım yzan kaalemiyle resmen dans etmiş harika bir film
2 oyuncuyu da pek sevmem acıkcası ama bu film cok güzel olmus ya senesine göre cok cok iyi bir film konu olarakta güzel bir ara tvde cok cıkıyordu ama şimdi rastlamıyorum denk gelirseniz kaçırmayın.