Ben filmi beğendim aksiyon sahneleri falan hepsi güzel olmuş filmin en büyük artılarından biri çok zengin olan oyuncu kadrosu.Film bu puanı bence kesinlikle hakediyor gayet başarılıydı izlemeyenler bu filmi izleyerek sıkılmadan vakit geçirlebilirler.8/10
gelecek bilim kurgu filmlerine ilham olabilecek kült staüsünü hak eden bi film sly nin oynaması hayranı olarak gururlandı beni sylvester ın kalitesini görün
Stallone’un yıldızının parladığı ve de Snipes’ın kendisini göstermeye başladığı yıllara denk gelen bir zamanda çekilmiş bir film. Filmin aksiyon kısmı çok başarılı olsa da senayo ve kurgunun basitliğinden film vasatı aşamıyor. Sandra Bullock da ayrıca 'Speed'den önce boy gösteriyor. Buradaki puanına aldanıp büyük beklentiniz olmasın. 6/10
ben bu fılmı tv de ızledım we cok begendımya cok ıyı derın ızler bıraktı bende stallone nede olsa cocuklugumuzun bas kahramnlarından:)) ama guseldıı ızlemeyenler ızledın derım saymın öl dedi :) gusel entrsan sahnelerdewardı
film gerçekten muhteşem... o dönemin teknolojisine göre çok çok ii tasarlanmış, kurgulanmış ve görüntü olarak inandırıcılıgı ii vermiş... özellikle bazı sahneler gerçekten dikkat çekici... oyuncular da ii seçilmiş... özellikle sandra bu filme yakışmış diebilirim. stallone ve snipes rollerinin hakkını vermiş... bence arşivlik bi film...
çok kaliteli bir film bu kaç defa izledim bilmiyorum ama Stallone Ve Snıpes tan müthiş oyunculuklar gelmi 90 lı yılların en iyi yapımlarından biri bence çok farklı değişik bir film olmuş ama izleyince sizi alıp başka yerlere götürüyor diyebilirim film 10/8 i hakediyor
90ların aksiyon oyuncusu Stallon'dan güzel bir film. Bilim kurguyu da barındıran senaryosu aksiyon yönünden çok bol ve Snipes da Stallone da rollerinin hakkını veriyorlar.Aksiyon filmi olarak başarılı...