1,1
Kutsal Damacana 5: Zombi hakkında görüşlerin ?
Duhan Adana

23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bu mükemmel bir başyapıt idi ve ben yayında ve yapımda eli emeği geçen herkezi canı gönülden tebrik ediveriyorum.
23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Film, kesinlikle serinin en kötüsü. Sanki birden fazla reels videosu birleştirilmiş de onu izliyormuşuz gibi hissettiriyor. Çok fazla gönderme var ama ortada bir konu yok.
22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Espiriler hep farklı yabancı komedi filmlerinden çalıntı. Özgün birşey yok. Gelmiş geçmiş en kötü türk komedi filmi olabilir. Hababam sınıfının çekilen en son filminden bile kötü.
22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
2 saatimi geri verin yazıklar olsun .........................................,............
22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana 5: Zombi, bence hiç de beklentimi karşılamadı. Normalde Şafak Sezer’li filmleri izlemekten keyif alırım ama bu filmin tadı yoktu. İlk sahnelerden itibaren kendimi hiç kaptıramadım; hikaye o kadar zorlama geldi ki, inandırıcılığını kaybetti. Komik olmaya çalışıyor ama aslında beni hiç güldürmedi, sıradan diyaloglar ve olaylar vardı. Yani, film bittiğinde “iyi ki izlemişim” diyebileceğim bir izlenim bırakmadı. Eski Kutsal Damacana filmlerinin tadını vermediği gibi, kendisi de eğlenceli olmaktan uzaktı. O yüzden bence “güzel bir film” değil.
20 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Mütişşş bu komedi filmidir aksiyon korku bile vardır herkese tavsiye ediyorum ailenizle birlikde izleyin
27 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Abi yıl 2025 daha izliyorum harika filim yapışlar ama ellerinize sağlık hocam,藍藍藍
16 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel
13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Param çöp olsun, vaktim heba olsun, üstelik gülmekten çok sinir olmak istiyorum diyen varsa bu "FİLM" demeye utanılacak şeye gitsin. Berbatın bile bir kalitesi var bu rezilliğin yok.
13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
50 yıldır film izlerim, bundan daha kötüsünü hiç hatırlamıyorum inanın. Ne konu var, ne oyunculuk var, berbat ötesi birşey. İlkokul çocuklarına bir senaryo yazdırın, yoldan rastgele 10 kişiyi de oyuncu olarak oynatın bundan 10 kat daha kaliteli bir film olur. Zaten bu uyduruk zombili şeye "film" demek de Sinema Sanatı'na ihanet olur ya.
9 Mart 2025 tarihinde eklendi
Çok saçma sadece sosyal medayada 30saniye izlensin diye sahneler mevcut sahne geçişlerinde ve genel olarak flimde konu akışı yok
19 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Seriyi çok seven biri olarak fragmanı izlemeye gerek bile duymamıştım ama tamamen hayal kırıklığıydı
18 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Çok yorum yazmayı puan vermeyi sevmem ama sadece zombilerin oyunculukları güzeldi. Gerisi berbat. Uyuduk
17 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Kutsal damacana film serisinin hayranı olarak heyecanla gittik büyük hüsrana uğradık salonun yarısından çoğu filmin ortasında çekti gitti o kadar kötüydüki siz düşünün yani... Parasında değilim ama gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu kendimizi kandırılmış hissettik senaryoyu 13 yaşındaki yeğenim yazsa daha güzel yazardı diye düşünüyorum daha kötüsü olamazdı. Şafak beyin kaş modelide tam bir fiyasko olmuş hiç yakismamis keşke en azından tarzını bozmasaydi...
14 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedik gerçekten bu kadrodan böyle bir performans beklemezdik çekmek için çekilmiş gibi birşey olmuş kötüydü