Çok uzun zamandır sinema gitmemistik keyf alalim gülelim diye gittik ama bu kadar mı berbat olur ilk 15 dk bir kac kisi cikti ara verdiğinde ise salonu neredeyse herkes terk ettik vallahi asla.ama asla tavsiye etmiyoruz yazık yaaa çekmeyin kalitenizi düşürmeyin
Safak bey gercekten tum filmlerinizi izledim ama su an sinemadaan bu kadar kotu ayrilacagimizi dusunmedim. Gercekten bu kadar kotu bir film olmasina uzuldum. Size yakismayan bir performans olmus. Kesinlikle tavsiye edilecek bir film degil basarilar diliyorum
Daha kötü bir film izlemedim yemin ederim ki vallahi izlemedim kuran çarpsın izlemedim. Daha kötü ne olabilir acaba 0 dan daha düşük -100 ile +10 arasında seçim yapacak olsam -99 derim o da orada ki kameraman arkadaşlara felan ayıp olmasın diye 樂 (bu benim şahsi fikrim)
4 kişi 1000₺ sinemaya gittik para verdik o parayı sokağa atsam gocunmam şu filme verdiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam. Kesinlikle rezalet ötesi sırf para verdim diye zorla 1/2 kere güldük. Kesinlikle tavsiye etmem gitmeyin!!
0.5 puan bile fazla. Hayatimda bundan daha kotu bir film izlemedim. Tamamiyla seksist espiriler, ataerkil kufurlerden ibaret. Konu yok, espiri yok… Mimik oynatmadi. Verdigimiz paraya, harcadigimiz vakte yazik.
Gerçekten çok kötüydü birbirinden bağımsız sahneler vardı. Şafak Sezer hayranıyım ama gram yakışmamış kendisinin bile zevk aldığını düşünmüyorum.Hele sacma sapan tiktok fenomeni herifin böyle bir seride ne işi var gerçekten anlamış değilim. Kısacası gidip paranıza yazık etmeyin bekleyin İnternete düşer zaten.
Çok kötüydü.Parkta kola çekirdek yapsam bundan bin kat daha zevk alırdım.Harcanan paraya o kadar figürana bu kadar masrafa değer mi Allah aşkına.Zamanıma mı üzüleyim parama mı ? Resmen adam silkelemek bu.Yazık…Bir şey diyemiyorum.
ben şafak sezerin bütün filmlerine bayılıyorum ve hu filminde de kötü ya da sıkıcı bi seneryo görmedim. şafak sezer filmlerinde her zaman olduğu gibi yaratıcı ve komik seneryolar vardı. 6 nın çıkmasını bekliyorum şimdidennn
Hiç beğenmedim her sahne birbirinden alakasız oyuncular sanki sokaktan çevirmişsin gel oyna kardeşim denmiş. Sadece sanırım zombiye benzesin diye makyaja emek verilmiş oda görsellik olsun bari denmiş sanırım bu gün izledim ve henüz film bitmeden çıktım o kadar berbat Şafak sezer var diye izleyeyim dedim ama pişmanlıktır