S.l.n
1 değerlendirme
5 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Gupse'yi gerçekten çok seviyorum bu istisnasız ve fakat bu sefer olmamış. Lohusa döneminde yazılmış bir senaryo sanırım zira arkadaşının kına ve düğün organizasyonunda yaptığı gibi senaryo da o denli hata ve bayağılık dolu. Filmi izlerken gülmeyi beklemedim (daha çok Deliha da ki gibi ince espiriler bekledim) ama maalesef vasat altı kaldı. Zaman kaybı
Farklı bir eleştiri yapacağım aile yapısını ve çocuk yapmak çok zor insanın hayatını mahvediyor gibi bilinçaltına işlenen film yapmışlar yapımcısı kim ise bu filmde başka birşey anlatmak istemiş çok fazla derine inmek istemiyorum anlayan anlamıştır saygılar
Eşim ve iki çocuğum ile birlikte izledik filmi. Hepimizin ortak görüşü şu ana kadar izlediğimiz en sıkıcı ve berbat komedi filmi,bunun yerine sıradan bir çizgi film izleseniz vakit kaybı olmazdı en azından
Bazı sahneleri komik ama çok sinir bozucu bir film ben hayatımda bu kadar sinir olduğum bir film izlemedim bir iki kere güldüm diye 2 yıldız veriyorum yoksa zaman kaybi
5 yıldız verdim tamamen Gupse Özay ve kadın oyuncular için verdim. Eşi rolündeki Onur Gürçay ve arkadaşları çok kötü oyuncular!Keşke Deliha daki oyuncular ile çekilseydi.
Çocuğunu tek başına büyütmeyen hiç kimse bu filmi anlayamaz filmde hiç gülmedim ama sonlara doğru gerçekten duygulandım harika bir film değil ama gerçekleri anlatıyor
sadece gupse özay filmi görmek için izledim. ama hayal kırıklığı... gupse özay DELİHA olarak bilinir. eğer burada DELİHA karekteri olsaydı daha heyecanlı daha komik daha daha daha olurdu. çocuğu için endişelenen bilgisiz tecrübesiz bir anne ve ilgisiz "öküz" diye tabir edilen bir baba figürü izledik. halbuki lohusalığında güzel yanlarını ilginç yanlarını deliha tarzı annlatsalardı. annenin çocuğu babaya kitleme taktikleri delihaca anlatılsaydı. ben çooook beğenecektim. herkes de beğenirdi....
Lohusa", Gupse Özay'ın enerjik ve doğal oyunculuğuyla öne çıkan bir film olsa da, klişe bir senaryoya sahip olması ve bazı yanları gereğinden fazla abartması nedeniyle beklentileri karşılayamadı. Film, lohusalık döneminin zorluklarını mizahi bir dille anlatmayı hedeflese de, bu konuyu yeterince derinlemesine işleyememiş ve yüzeysel bir anlatımla yetinmiş. Bazı komik anlar olsa da, genel olarak eksik kalmış.
Gupse özay harika bir gerçek yazmış. Filme gidip de gülemedim diyenlerin bu traji komik gerçeklerden nasıl bir haber olduğunu anlamış bulunuyorum. Kendisini tebrik ederim. Bu bir senaryodan ötesi gerçek hayat..kadınların yaşadığı zorluklar, annelik ,hem anne hem kadın olabilmek,lohusa dönemi sorunlar ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.. Bu yazımı okuyorsanız Gupse hanım lütfen bu işe devam edin başarılar dilerim. Bu arada film yerine filim yazan filleri düşünmeyin:)
Kötü puanları çoğu zaman erkekler vermiş, çünkü annelerin neler yaşadığını, içinde neler tuttuğunu anlamıyorlar, bilmiyorlar. Film çok güzel, yeri geldi güldüm, yeri geldi ağladım. Kendimi gördüm. Bütün ekibe teşekkür ederim, çok başarılı bir film.
Bi yerde küfür ediyor kocasının annesine sonrasında klişe özür sahneleri vs lohusalığın arkasına sığınıp küfür etmeyi özendirmekte ayrı bi maharet. Utanç verici ve aile yapısını bozucu bir film kesinlikle.