Gupse özayın bir çok filmini izledim ve gülmekten yerlere attım kendimi buda öyle olur diye bekledim.. ama bakıyorum sadece beklemişim.. filmin konusu yok sürekli gündüz akşam aynı senaryo çekilmiş çok sıkıldım izlerken. İlk yarı verildi bekledik güzel şeyler olacak diye güleriz filan baktık yok film bitmeden çıktık. Pişman oldum gittiğime . Konusuz komik olmayan sıkıcı berbat bir film.
Muuuuuhteeeşeeem. Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir film izlemedim. Hem senaryo hem oyunculuk harikasın Gupse gerçekten çok başarılısın. Umarım kısa zamanlarda yeni filmler gelir👏👏👏
Görümce ve Eltilerin Savaşı gibi iki başarılı filmi referans alarak ailece bugün izlemeye gittiğimiz filme gittiğimize pişman olduk diyebilirim . Daha önceki iki filmin aksine başarılı bir iş olmamış . Bir iki sahne dışında gülmedik diyebilirim, akıcılıktan çok uzak , ikinci bölümde bitsede gitsek modunda bekledim . Film yaşı olarak 6 + ya güvenerek , iki çocuğumuzuda götürme gafletinde bulunduk , çocuklarımızın küfür dağarcığınada önemli katkıları oldu bu filmin . Başarısız bir iş çıktığının farkında olduklarındanmı ,bu kadar küfüre sığınıp komedi yaratmaya çalışmışlar anlamadım . Kesinlikle tavsiye etmiyorum .
Bir kadın olarak Gupse ile gurur duyuyorum bütün salon film boyunca kahkahalarla izledi. Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca eleştirenler de çok biliyorlarsa kendileri yazsın da bi izleyelim😁 bence gupse milli gurur 🇹🇷
Açıkçası eltilerin savaşı daha komikti bence. Ama gupsenin hiçbir filminin kötü olma ihtimali yok. Ebeveyn olanlar eminim daha çok gulecektir. Ben biraz da bu yüzden fazla empati yapamadım. Fakat yine de kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Başarılı,tatlı,komik ve güzel kadın GUPSE♡