Ölümlü Dünya 2
2,7

Methimi Duymuşsundur
Methimi Duymuşsundur

12 Mart 2025 tarihinde eklendi
İlk filmi beğendim ama ikincisinde küfür vardı diyenler ne yaşıyor acaba? İlk filmi siz sansürlü falan mı izlediniz? İlk filmde ne kadar küfür varsa bu filmde de bir o kadar vardı. Bu konuda hassasiyetiniz varsa izlemeyin zaten. Filmin formatı belliyken sen neden çoluğunu çocuğunu bu filme sokuyorsun da buraya gelip abuk subuk yorum yazıyorsun. Önce bi kendini sorgula bakalım. Ben şahsen sinemada nişanlım ile beraber izlemiştim. Biz dahil tüm salon gülme krizine girmişi. Muhteşem bir devam filmi olmuş, oyuncuların doğallığı dahil hiçbir şey bozulmamış. Küfür var mı var evet ama yerine göre. Zorlama yapmacık espirilerlerle seni güldürmeye çalışmamışlar. Neymiş ailecek izlemeye utanmış. Hepiniz bu kadar kalite düşkünüsünüz peki televizyondaki ahlaksızlığın, ihanetin, aldatmanın buram buram işlendiği dizilere reyting rekorlarını kim veriyor. Gidin siz bunları eleştirin. Çocuğunuda al buz devrine falan götür. Devam filminin gelmesi dileğiyle..
nilay atmaca
nilay atmaca

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Koca filmi toplasan 25 30 kelime çıkmaz sürekli aynı kelimeler aynı cümleler diyalog yok espri yok senaryo berbat. umarım senaristler bu filmden sonra yazmayı bırakır. Değersiz 2 saatiniz varsa bu filme harcayabilirsiniz
Nolonbes
Nolonbes

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Sırf kötü yorumları gördüğüm ve tepki vermek istediğim için hesap oluşturdum. Arkadaşlar kötü yorumlara aldanmayın, bir filimde küfür çok diye senaryosunu çöp edemezsiniz. Feyyaz Yiğit'ten kötü senaryo çıkamaz zaten. Puanından dolayı izlemeden geçecektim az daha, allahtan 3-5 güzel yorum gördüm de izlemeye karar verdim ve iyiki izledim. Filmin güzel sahneleri gerçekten çok güzel, keyifli bir komedi. Zaman kaybı değildir. Gönül rahatlığı ile izleye bilirsiniz, iyi seyirler
Ercan KOÇ
Ercan KOÇ

8 Aralık 2024 tarihinde eklendi
KÜFRÜN,KAHKAHANIN VE İNCE ESPRİLERİN BOL OLDUĞU BU FİLMİN ETKİSİ VENCE MUHTEŞEM. FEYYAZ VE DOĞU BU FİLMİN KESİNİKLE OLMAZSAOLMAZLARI.FİLMİN SERİSİNİN EN KISA ZAMANDA GELMESİ DİLEĞİ İLE.
Ankarali0606
Ankarali0606

21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ben en az ilk film kadar beğendim özellikle Giray Altınok bu kadroya müthiş bir dinamizm katmış diye düşünüyorum. Lakin Doğu Demirkol'un sonra eklenmesi ve bundan dolayı sahnelerinin sadece tek mekanda olması hoş değildi ama yine olduğu sahneler yine de komikti beni eğlendirdi. İnşallah seri devam eder tabi Giray Altınok ile birlikte devam eder
zekicespor zeki altun
zekicespor zeki altun

17 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel oyuncu kadrosu ile böyle berbat ötesi bir saçmalık ortaya koymak, senarist ve yönetim başarısıdır. Küfürler bile kalitesiz.
ahmet karatosun
ahmet karatosun

28 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
1.film hayatımda izlediğim en kötü komedi filmiydi. Bu film 1.sinden de kötü. Bu kadar kötü olup da hala beğenenleri olması da çok ilginç.
YılmazPütün
YılmazPütün

19 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
1.film hem çok daha komik hem de çok daha kaliteliydi, klasik devam filmlerinin olmadığı gibi bu filmde olmamış.
mehmet taylan
mehmet taylan

17 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
sizin gibi sitenin önce izle diyorsunuz üye yapıyorsunuz sonra izletmiyorsunuz sahtekârlar dolandırıcılar
Mert H
Mert H

16 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
İlk filmin seviyesine yaklaşmaktan çok uzak olan bir film. Yer yer güldürdü ve keyifliydi. Üçüncü film çekilirse kalite olarak ilk filme yakın olması ümidiyle..
Şeyma Yıldız
Şeyma Yıldız

15 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Senaryo yazarına söyleyin bir daha senaryo yazmasın. Çok boktan esprileri cidden çok boş muhabbetlerle dolu çok aşırı saçma aşırııı.
Kurtoglu26
Kurtoglu26

12 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Asla ailecek çoluk çocukla izlenemeyecek bir film. Baştan sona ağır küfürlerle dolu çünkü. komik deseniz komik de değil maalesef. Harcadığınız vakte yazık olur. Berbat ötesi. İğrençliklerle dolu.yazıklar olsun.
sefo sefostar
sefo sefostar

10 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Film kesinlikle beş para etmez küfürlerden arta kalan zamanda filmi izlemeye ve duymaya çalışıyorsunuz birincisi çok daha iyiydi ikincisi berbat Ötesi olmuş bu kadar terbiyesizlik ahlaksızlık olmaz Bir saat 55 dakikalık filmin neredeyse yarısı sırf küfüre gitmiş filmi izlemek için harcanan vakite yazık
ek2
ek2

9 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
rainmaker 007
rainmaker 007

9 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Asiri kufurlu, basit ve kalitesiz espiriler + zayif bir senaryo olmus. Cinsiyetcilikten ve ekonomik mesajlardan yurumeye devam ediyorlar. Boyle kaliteli kadronun bu tarz bir senaryo ile harcanmasi uzucu..Ailece izlenemeyecek bir film.

not: lutfen sosyal medyada kullanilmalik "internet memes" verecegiz diye abuk sabuk sahneler cekmekten vazgecin artik..