Ankarali0606
21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ben en az ilk film kadar beğendim özellikle Giray Altınok bu kadroya müthiş bir dinamizm katmış diye düşünüyorum. Lakin Doğu Demirkol'un sonra eklenmesi ve bundan dolayı sahnelerinin sadece tek mekanda olması hoş değildi ama yine olduğu sahneler yine de komikti beni eğlendirdi. İnşallah seri devam eder tabi Giray Altınok ile birlikte devam eder
İlk filmin seviyesine yaklaşmaktan çok uzak olan bir film. Yer yer güldürdü ve keyifliydi. Üçüncü film çekilirse kalite olarak ilk filme yakın olması ümidiyle..
Asla ailecek çoluk çocukla izlenemeyecek bir film. Baştan sona ağır küfürlerle dolu çünkü. komik deseniz komik de değil maalesef. Harcadığınız vakte yazık olur. Berbat ötesi. İğrençliklerle dolu.yazıklar olsun.
Film kesinlikle beş para etmez küfürlerden arta kalan zamanda filmi izlemeye ve duymaya çalışıyorsunuz birincisi çok daha iyiydi ikincisi berbat Ötesi olmuş bu kadar terbiyesizlik ahlaksızlık olmaz Bir saat 55 dakikalık filmin neredeyse yarısı sırf küfüre gitmiş filmi izlemek için harcanan vakite yazık
NEDEN HER DAKİKA KÜFRETMEK ZORUNDASINIZ? NEDEN KADINLARI AŞAĞILIYORSUNUZ? NEDEN HER DAKİKA KÜFRETMEK ZORUNDASINIZ? NEDEN KADINLARI AŞAĞILIYORSUNUZ? NEDEN HER DAKİKA KÜFRETMEK ZORUNDASINIZ? NEDEN KADINLARI AŞAĞILIYORSUNUZ?
Asiri kufurlu, basit ve kalitesiz espiriler + zayif bir senaryo olmus. Cinsiyetcilikten ve ekonomik mesajlardan yurumeye devam ediyorlar. Boyle kaliteli kadronun bu tarz bir senaryo ile harcanmasi uzucu..Ailece izlenemeyecek bir film.
not: lutfen sosyal medyada kullanilmalik "internet memes" verecegiz diye abuk sabuk sahneler cekmekten vazgecin artik..
Soruyorum sizlere neden biz ailemiz ile birlikte eğlenceli güzel bir film izleyemiyoruz. Sayın yönetmen ve senarist her 10 kelimenin 7-8 kelimesinde de küfür içeren repliklere neden gerek duyuluyor. Biraz olsun zeki 🧠 espiriler kullanmanız çok mu zor. Yazık ne hale geldik
Son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim. Bu kadar sert eleştiriyorum çünkü ilk filme bayılmıştım. Nasıl bu kadar kötü bir devam filmi çekebildiniz gerçekten hayret ettim. Senaryo berbat, çekimler kötü, espriler zaten espri değil. Küfürlü olması sorun değil ancak öyle yersiz ve anlamsız zamanlarda öylesine kullanılmış ki hayret doğrusu. Böyle muhteşem bir oyuncu kadrosuna da ayrıca ayıp edilmiş. Bu insanlar ayrı ayrı kaliteli sanatçılar. Bence böyle bir yapımı hak etmediler.