Ölümlü Dünya 2
    2,7
    Ölümlü Dünya 2 hakkında görüşlerin ?

suat öztürk
    suat öztürk

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    FİLMİ BEĞENENLERİ ANLAMIŞ DEĞİLİM,NE ARA BU KADAR KÜFÜRBAZ VE TERBİYESİZ OLDUK..KÜFÜR DEĞİL RESMEN DİLİM VARMIYOR BAŞKA BİRŞEYDİ...SANATÇILARA YAZIKLAR OLSUN BÖYLE BİR PROJEDE YER ALDIKLARI İÇİN.ZAMAN VE PARA KAYBI...İĞRENÇ ÖTESİ...
    Truvamarble
    Truvamarble

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile rezalet. Bu kadar iyi kadro ile bu kadar kötü bir film nasıl yapılır hayret. Küfüre katşı değilim ama bunlarınki küfürü falan geçmiş başka bir boyuta atlamış. Hiç bir sahnesine gülemedim. Sanatçılar adına ben üzüldüm. Yazıklar olsun…
    Sapere Aude
    Sapere Aude

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Kesinlikle çok başarılı, son zamanlarda izlediğim en komik film. Oyuncular zaten çok iyiler, yönetmen de işini iyi yapmış.
    Güray Davulcu
    Güray Davulcu

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Film müthiş ötesi bütün salon güldü eğer küfürden rahatsiz olan varsa veya kızıyla çocuğuyla gelen varsa bu filme getirilmez sinemada çocuk filmleri katogerisi var oraya gidin ölümlü dünyaya niye geririyorsun çocuğunu gayet yerinde küfürler vardi cok normal müthiş bir filmdi
    Murat Gök
    Murat Gök

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Zaman ve para kaybı sadece.oyuncular iyi ama bu kadar kadar kötü kullanılabilirdi herhalde kullanmışlar. Hiçbir olay örgüsü yok filimde bayat espiriler ve küfürle dolu sadece
    Müberra Kaygusuz
    Müberra Kaygusuz

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Çok kötü ya çok kötü konu yok olay yok resmen oyuncu kadrosu boşa harcanmış 15 dk içinde sinema salonu terkettiren cinsten sadece bel altı ve küfür paranıza yazık etmeyin.
    Erdal KAYA
    Erdal KAYA

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarısı vajina aleti kerhane gibi edebe mugayir herşey barındırıyor, bu oyuncularla bu kalitesiz oyunu yapabilmek üstün başarıdır yöneteni yazanı tebrik ediyorum. Biraz da şu millete yakışır bir şey yapın, hep küfür hep bel altı, bunlarla mı toplum inşa edeceksiniz!???
    Nurberg18
    Nurberg18

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Tam anlamıyla rezalet! Bir saniye bile gülmedim. Eğer şöyle gideyim 2 saat bpyunc ana avrat dümdüz küfür ve eşcinsellik mesajları izleyeyim diyorsanız buyurun. Zira Ali Atay Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi bir araya gelmiş bol bol malum uzuvlarından bahsetmişler. Verdiğim para zıkkım olsun.
    Fevziye Tūrkoğlu
    Fevziye Tūrkoğlu

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM verilen puana güvenerek gülelim stres atalım diye kızımla birlikte gittiğim filmden daha beter strese girip yarısında ayrıldık. Tamamen belden aşağı konuşmaların ve bol küfürlerin olduğu kesinlikle ailecek izlenemeyecek bir film. Yüksek puan verenlerin kesinlikle ergen tipler olduğuna inanıyorum çünkü filmde gülenler böyle tiplerdi. Sanatçı kadrosuna yazık.Daha kaliteli bir film olabilirdi.😡😡😡
    Mehmet Adıgüzel
    Mehmet Adıgüzel

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Sanırım üçüncü filmi çıkmayacak bazı şeyleri güzel bir şekilde tadında bırakmak gerek gerçekten başarılı bir film küfür yüzünden sinemadan çıkanlar oldu zannedersin kraliyet ailesine mensuplar çok başarılı buldum bütün ekibi tebrik etmek lazım
    gökhan atman
    gökhan atman

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Rezalet bir filmdi! Küfür edersin eyvallah ama burda küfür ötesi bir durum vardı. Filmi izlerken ben utandım. Müthiş bir PR çalışmasıyla hepimize itelenmiş bir film. Zaman ve para verdiğim en kötü en rezil filimdi. Resmen soyulduk. Kimseye tavsiye etmiyorum.
    Selcuk Kuzucan
    Selcuk Kuzucan

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Keşke bitmese dediğim bir film olmuş. Çok güldük salonda herkes gülüyordu. Platformlara düşsede on defa daha izlessm😄😄
    Nihat Kaçar
    Nihat Kaçar

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Sevgilimle izledim. Küfürlerden kızın piskolojisi alt üst oldu, mağduruz. Ellerine bir kamera alıp sadece boş beleş küfür etmişler. Salonda bazı vizyon fakirleri olmayan esprilere gülüyordu. 220tl bilet parası verdim. Gasp edildim resmen, şikayetçi olacağım. Yayında ve yapımda emeğine geçen herkese lanet olsun.
    Tanju D.
    Tanju D.

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Rezalet film, kufure yorum yazmiyorum olsun kufurde olabilir ama zaman doldurmak icin bos sahneler, surekli ilk filmde tutan sahnelere gondermeler falan, tebessum bile ettirmedi. Cok kotuydu
    Mustafa Altun
    Mustafa Altun

2 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Bu film hayatımda izlediğim en kötü filmdi normalde bir film kötü olsa da sonunu beklerim ama bu imkansız ve dayanılmaz bir terbiyesizlik ve bu terbiyesizliği film yapmışlar . Filmi araştırdığımda ise şok oldum çünkü rekor kırdığını ve çok iyi yorumlar gördüm ben olsam bu filme 10 TL ye bile gitmem, giderim bağış yaparım ama bu filme kazanç sağlatmam