Serenat KOÇER
1 değerlendirme
5 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Filmin konusu Kadir Şeker in başına gelenleri anlatıyor diye düşündürdü. Yabancı aksiyon filmlerini animsatsa da bence başarılı olmuş konusu çok sıradan gibi görünse de ne yazık ki böyle olayları hep duyuyoruz. Ama duyarsız kalıyoruz.Oyuncuların performansı harikaydı.
Birkere senaryo yabancı filmlerden alma, hadi izleyelim dedik prodüksiyon çok kötü. Belki düşük bütçeli bir film diyecekken saçma sapan sahneler bunun neresini düzeltelim. Yani sırf daha ne kadar saçmalanacak diye sabırla sonuna kadar bekletti ama. Belki buda bir stratejidir.
Mümkünse bu memlekette Alper çağlar dışında kimse silahlı ve asker temalı film çekmesin, dünyanın en kötü filmi. O kadar beğenmedim ki sırf 1 yıldız vermek için beyazperde hesabı açtım. Vakit kaybı tamamen
Allah sizi kahretmesin yaa bu nedir arkadaş berbat oyunculuk berbat efekt berbat kurgu. Paranız mı yoktu da böle bir film çektiniz. Ya bide Netflix te yayında Netflix e de helal olsun böle kalitesiz filmi yayınladığı için.
Gerçekten şu yorumu yazabilmek için beyaz perde hesabı açtım yani o kadar sevmedim , o kadar kötü bir filmdi gerçekten film demek dahi istemiyorum sadece değerli oyuncu Ufuk Özkan Semiz gayet başarılı oynadı. Diğer tüm oyunculuklar ve diğer tüm prodeksiyon çok kötüydü. Gerçekten vakit kaybıydı emeği geçen ve zamanımı çalan herkese teşekkürler. Son olarak şunu söyleyeyim bu yorumlarım oyunculara veya ekibin şahsi kişiliğine değil sadece mesleği oyuncu olan oyunculuk yapsın mesleği dövüşmek olan dövüşssün oyunculuk yeteneği 1 olan adamı sırf ünlü diye ekran başına oyunculuk yapsın diye koymayın. Saygılar.
Altızlar filminden sonra izlediğim en berbat film. Hadi dedim ileride belki düzelir, sonuçta emek dünyasını anlatıyor, kızın adı Eylem filan... Ama o sanatsallıktan uzak, yalnızca para kazanmaya yönelik bir film, tam anlkamıyla zaman kaybı.
Komutan CHE'nin fotoğrafını duvarda göstermekle olmuyor bu işler yazık ki...
Film üzülerek söylüyorum ki rezalet. Efektler berbat, silahlar kötü, oyunculuklar kötü, senaryo kötü uzun zamandır bu kadar hayal kırıklığına uğratan bir film izlememiştim.
maalesef vasat kalitesiz bir film. Bir tane ünlü var o da Ufuk Özkan, o çıktığında da görünsün diye slow motion yapıyorlar. O da nasıl bu filmi kabul etmiş hayret. Oyunculuk desen yok zaten diğerlerinde. Aşırı kalitesiz bir çekim hint filmi düşük bütçeli John wick gibi ama gerçekçilik ve kalitesi eksik hali. Yani ülke için utanç verici diyebilirim. Burada oynayanlar kesiklikle şu an utanıyorlardır.
Maalesef ne oyunculuk ne geçişler ne sahneler hiç biri olmamış emeği geçenlere teşekkürler.en iyi Usta ve kızı oynamış bence.umarım bir dahakine daha iyi olur saygılarımla.
Yönetmen: Ya atakan gel sana bir film yapalım. Atakan: Nasıl bir film abi ? Yönetmen: Ya sen işte koş ateş et bi şeyler yap. Sürekli sert sert bak olay çıksın herkesi döv.
Bir film bu kadar mı kalitesiz olur. Baştan sona berbat senaryo, mantık hataları, berbat oyunculuklar, berbat efektler. Ufuk Özkan'a yakıştıramadım açıkçası. Sakın afişe falan aldanıp seyretmeye kalkmayın. Bir de Netflix'e koymuşlar. Utandım resmen.
Nerde bir film var çalma çabasına giren Bilal abimiz havada uçan ı kaçanı kauna (jhon)abimiz GB indirmeye çalışan eski asker abimizin filme bir kadının hayatını kurtararak hapose girmesinden mütevellit.Hapisden çıkdığında ise kızı güzel abimiz yanında soluğu buluyor tabi seneryoda abimizin kızı da ölünce ben çekerim emaneti diyerek atarlı giderli baskın yapıyor boncuk tabancası kulanılan bu sete herkez yumruk yumruğa Lan birinizde uzaktan sıkın bir anlamı olsun mekanları basa basa pusu kura kura bitiremeyen abimiz binden aldığı bombayla kötü adamlarımızın odasına girer abimiz yine insaflini kulanarak birini canlı bırakıyor neden adallet için filmi a102 den silahları binden alan kahramanımız için bu bir film