hollywood fanatikliği yapmak istemem ama filmin sacmalıgı girişten belli atakanın kompozit baslık takmayıp diğerlerinin takması komutanın gündüz vakti gece görüşü takması ve sadece onda olması , grup halinde ilerlerken ekibin arkadan geleni kontrol etmemesi ilerlerken sadece 1-2 kişinin nişan alıp yürümesi ve diğerlerinin koşması catısmaya dagılıp , bir cok koldan saldırmaları gerekirken aynı yerden cıkar cıkmaz üzerlerine kurşun yagmuru yağmaları ve öndeki askerler ilerlerken arkalarından diğer grupların öndekilere ateş etmesi hayatımda bu kadar amatörce film görmedim en basından kalitesizliği ele verdi kadına saldıran adam öldü mü kaldı mı belli değill ardından fabrikada yaralanan dayının nereden nasıl yaralandıgı belli değil,bu kadar kaliteli oyuncuların bu tarz sacma sapan filmlerde olup citayı düşürmelerini anlamıyorum izlemeyi bıraktım kimseyede tavsiye etmem
Yani öncelikle sinemamızın eksikliği hissedilen bir türde bir yapimla seyirci karşısına çıktığınız tebrik etmek istiyorum..John wick yarattığı aksiyon furyasindan etkilenildiği çok bariz olan bu yapımda maalesef aksiyon ve dövüş kareografileri tabiki yetersiz..baş karakterimiz ise tam bir cenabet desek ayıp etmeyiz..askerken yaşadığı sorun...inzivaya çekildiğinde yaşadığı sorun..ise girince yaşadığı sorun..yani nerede bir bklk var bu yanibaşında bitiyor...son sahnelerde o çukur dizisini andıran mahalle muhabbeti..John wick gibi wike wike herkesi indirmeden..bilal kamyoncu daha çok ekmek yemen gerek her şey parayla olmuyor diyerek daha iyisi için gayret rica ediyoruz...yönetmenimiz ise her türde var zaten..musallat ta var hep yek te var burda var neslican filminde var....ama son üç yapımında biraz gelişme var...takashii miikenin Türk şubesi gibi