Beyaz Şeytan
    4,3
    Beyaz Şeytan hakkında görüşlerin ?

melek aydın
    melek aydın

17 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    George Jung'a cok uzuldum atlatlatilmasi guc olaylar yasamis, Johnny Depp rolu yasamis resmen hayran oldum ona. Penelope Cruz'un canlandirdigi Mirtha karakterine gicik oldum, heveslik seven bir kadin Mirtha (kiminize gore farkli)
    Yediginiz arkadas, dost, aile kazigi George Jung'in yedigi arkadas, dost, aile kaziginin yaninda hic kalir cidden bunu soyluyorum.
    Bu film sunu ogretiyor, anne baba olmadan once hatta es olmadan once psikolojik test yapilmasi lazim her iki cinse. Yoksa dunyaya gelecek olan cocugun dunyalari, hayalleri yok olur, yasayan olu olur o cocuk. George Jung'da yasayan olu oldu. Tutundugu dallari kirildi...
    Yani demem o ki siddetle tavsiye ediyorum izleyin arkadaslar, izlenilmesi gereken filmlerden birisi Blow.
    mai_yunus
    mai_yunus

23 Ocak 2017 tarihinde eklendi
    Oldukça dokunaklı bir film, seyredilmeyi fazlasıyla hakkediyor. İnsanda farklı duygular uyandırıyor.
    theyurdal
    theyurdal

13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    tam bir biyografik olmasada biyografiye yakın bir yapım ilk başlarda akıcı geliyor sonra ayı olaylar tekrarlanıyor ve sıkıcı bir hal alıyor 10 üz 6,9
    Ugur Tazegül
    Ugur Tazegül

14 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Bazı filmler vardır gördüğüm en iyi film dersin. Bunu en az 20 30 filme söylemişimdir. Ve merak ederim. Senarist,yönetmen, yapımcı, oyuncular vd bu filmin en iyi filmlerden biri olacağını biliyor muydu? Sadece anlatmak istedikleri mi vardı yoksa bu film en iyi olacak dediler mi çok merak ediyorum. Biyografi olması, Escobar'a değinmesi , Johnny Depp bu filmi zirveye taşıyan öğelerden birkaç tanesi. Ama herkesi etkileyen ve ana konu paranın kağıttan ibaret olması. Sadece bir ilizyon. İnsanın kendisini güçlü hissetmesini sağlayan bir olgu. En yakın arkadaşların , dostların para için seni satabilir. Hatta satabilir değil satar. Bu filmi izledikten sonra Scarface, Lord of war, Pulp Fiction, City of War, Goodfellas, Transpointing gibi filmlerle karşılaştıracaksın. Karşılaştırmalısın. Çünkü bu kategori iddialı ve kalabalık. Bu filmde , korktum, güldüm, ağladım. İstediklerimi verdi. Fazla iyi bir film. Herkese tavsiyedir. 10/9.6
    Cem Yurtseven
    Cem Yurtseven

7 Ocak 2013 tarihinde eklendi
    George Jung çocukluğunda yaşadıklarının da etkisiyle, kolay yoldan para kazanmanın yollarını arayan hırslı bir gençti ve sonucunda uyuşturucu işine bulaştı. 70ve80lerin Amerika'sı en iyi uyuşturucu pazarı, küçük işlerle başlayıp gitgide ünü yayıldı hatta zamanın efsanelerinden Pablo Escobar ile iş yapma imkanı bile buldu. Dünyanın en büyük kokain kartelini kurdular. Ama herşey istediği gibi gitmedi hapise girdi, ihanete uğradı, ailesi dağıldı. Hayatı onarılamayacak şekilde değişti. Peki bütün bunlara değdi mi?...
    Blow bence ergenlik çağına gelmiş her gencin izlemesi gereken bir film. Büyük bir işin altına girmeden önce yükümlülüklerini bilmeleri lazım. Gerçek hayat hikayesi olması filmi daha da etkileyici yapıyor. Hem uyuşturucu ticaretinin olduğu gibi yansıtılması açısından hemde dram açısından yeterli oldugundan bence gayet güzel. Oyunculuklara diyecek yok; Johnny Depp'in en iyi filmlerinden biri olduğunu söyleyebilirim bazı sahnelerde kendimi onun yerine koyabildim ve gerçekten o duyguyu hissettirdi.
    Rollercoaster
    Rollercoaster

24 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    George Jung,uyusturucu dünyasinin dahi çocugu ve bir dönem bu piyasayi tamamen kontrol eden adam.Çok ilginç bir karakter olmasa da degisik bir hayat hikayesi oldugu söylenebilir.Jung,belkide oynadigi en kolay rollerden biri olsa da Depp yine de isin hakkini vermis.Filmde,bu önemli suç karakterinin,sinemanin sihirli dokunuslariyla bir anda ailesini bir arada tutmaya çalisan magdur baba rolüne bürünüsünü hayretler içinde izleme firsati bulabilirsiniz.Sinemanin ne kadar etkili bir silah oldugunu anlamak adina bence önemli.Eglenceli bir havada baslayan filmin bir anda dramatik bir hal almasi ve bu olanlarin gerçek oldugunu bilmek de izleyicide farkli bir etki birakiyor.Ama sadece iyi bir yapim,çok önemsenecek düzeyde degil...7/10
    Ogulcan B.
    Ogulcan B.

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Johnny Depp'in yine oyunculuğunu konuşturduğu yardımcı oyuncu performanslarının da gayet iyi olduğu bir macera-dram filmi.İlk başlarda film eğlenceli ve sürükleyici olsada özellikle filmin sonunda film dramatik bir film havasına bürünüyor.Film için şöyle olsaydı böyle olsaydı gibi pek deme fırsatım yok çünkü sonuçta gerçek bir hayat öyküsü ama normal bir film olarak değerlendirmek gerekirse daha fazla çatışma sahnesi ve daha fazla eğlenceli bir film olsaydı keşke.Çünkü film bu haliye biraz sade bir film kalmış bu yüzden de zaten bence çok fazla tanınan bir film değil.Ayrıca filmde daha çeşitli olaylar olmalıydı diye düşünüyorum filmin akıcılığı bakımından ama film bu haliyle de gayet keyifli ve sürükleyici bir film.Film uyuşturucu içerikli bir film olduğu için de zaten ister istemez mesaj içerikli bir film yani boş bir film değil.Evet film belki bir başyapıt değil ama yine de gayet keyifli bir yapım.Açıkçası ben izlerken pek sıkıldığımı hatırlamıyorum.Bence filmde daha çok ve daha etkileyici müzikler kullanılabilirdi.Son olarak ben filmi beğendim diyebilirim,izlemeden önce çok fazla beklentiniz olmadığı takdirde filmi beğenebilir ve keyif alabilirsiniz.

7/10
    slhyldrm06
    slhyldrm06

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    george jungun uyuşturucuyu dünyaya nasıl yaydığını anlatan gerçek bir hikaye. jhonny deep inde güzel oyunculuğu ile izlenmesi gereken bir film..
    psikomafya
    psikomafya

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    izlerken zaman zaman sıkılsanda mesajı olan bişeyler anlatmaya çalışan güzel bi filmdi..
    gogola
    gogola

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    İzlenebilir seviyede bir film, ama öyle 7-8 puanın yanından geçemez. Deep nerdeyse bütün filmlerinde aynı oynuyor, bu filmde deoyunculuğu vasat. Konu hep kendini tekrar ediyor. İzlenebilir 5 puan
    missbelleskos
    missbelleskos

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    izleyin..pişman olmayacaksınız ve gerçek bir hikaye olması da ilginç!
    berrinn
    berrinn

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    based on the true story filmlerinin bugüne kadar izlediğim en mükemmeliydi..george jungın inanılmaz hayatı hem şaşırtıp hem de hüzünlendirebilecek kadar farklıydı...abartmıyorum,izleyin pişman olmayacaksınız... 10/10
    Jef---Costello
    Jef---Costello

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    inanılmaz basit bir anlatım..bu blow denilen şişirilen filmin scarface-taxi driver bir zamanlar ameirka gibi başyapıtlarla aynı puana sahip olmasına şaşırmıyorum; çünkü bu site kaliteye değil popülariteye puan veriyor..3/10
    ms-ozmen
    ms-ozmen

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Dokunaklı gerçek bir hikaye. O lanet beyaz şeyin insan hayatını nasıl da mafettiğini gözler önüne seriyor. Tabi olan çocuklara oluyor. Johnny Depp iyi performans sergilemiş. Biyografik bir hikaye olması dolayısıyla film onun etrafında dönüyor ve alnının akıyla çıktığı söylenebilir. Bu arada hikayenin sonunu merak ettim. Ne de olsa film çekileli 9 yıl olmuş.
    Meet-in
    Meet-in

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Johnny Deppin performansı herzamanki gibi üstdüzeydi.Yalnız Penelope Cruzun afişte göründüğü kadar filme doğru dürüst bir katkısının olduğunu düşünmüyorum.Johnny Deppin işte yine sadece bana odaklı dediği bir film olmuş.7/10