'Sen benim kalbimsin.Kalbim olmadan yaşayabilir miyim?'Çok iyi bir Johnny Depp performansı.Gerçeğe dayanıyor olması ve ilk ağızdan anlatılması filmin etkisini çok fazla güçlendirmiş.Kokain satıcısı bir adamın ağır ve derin çöküşünü giderek yalnızlığa yaklaşmasını görüyoruz.
Az önce bu filmi izledim Johnny Depp çok iyi kesinlikle izlenilmesi gerekiyo film sonlarındaki drama moralimi çok bozdu söylicek bişey bulamıyorum çok fazla etki bıraktı üzerimde mükemmel bi film
Johnny Depp in her filmini izlemek,hakkında çıkan her şeyi okumak,bütün resimlerine bakmak gibi önemli bir ideali! olan benim gibi insanlar için izlenmesi gereken bir film olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.Eski filmleriyle yetinmek zorunda kaldığımız şu günlerde yeni filme sadece 1 ay kalmış olmasının heyecanına rağmen duygularımı bir tarafa bırakacak olursam Johnny Depp in alıştığımız çizgisinin altında ve filmin vasat seviyede seyreden bir durumda olduğunu söylemek zorundayım.
Bildiğim kadarıyla uyuşturucu pazarlayıcısı George Jungun gerçek hayat öyküsünden alınmış bir film...Johny Depp son yıllardaki en iyi performanslarından birini gösteriyor bana göre...Film gayet akıcı ve kaliteli...
Johnny Depp! Yeryüzünün en başarılı aktörüdür zanımca.Kişiden kişiye değişir fakat birçoğuda kabul eder oyuncu gibi oyuncu olduğunu ve inanın bu filme o karaktere yerleştirebilecek belki çok oyuncu olabilir fakat bu kadar içten güzel ve dokunaklı canlandırabilen olabilirmiydi acaba? Depp çok ayrı bir konu filmdeki etkenliği için.Filme gelince gerçekten trajedilerle dolu gerçek bir hikayeden alıntılanmış olağanüstü duygularla birleştirilmiş ve muhteşem olmuş.Gerçekten vuruldum kalpten.Nadir etkilenirim filmlerden ve o nadirliğe giren birkaç filmden biri oldu benim için Blow.Ray Liotta, Penelope Cruz ve Paul Reubens filme uyumlu, harika oyunculuklarını sergileyen diğer isimler.Sonunda tutamıyorsunuz ve hüngür hüngür ağlıyorsunuz.Üstelik gayet yerinde bir şekilde ilerliyor, yavaş ilerlemiyor.Harika bir deneyimdi benim için, herkese tavsiye ediyorum.10/10