İllegal Hayatlar
    4,1
    İllegal Hayatlar hakkında görüşlerin ?

Ayhan A.
    Ayhan A.

15 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    İllegal hayatlar 1re göre daha komik daha başarılı buldum 3 u merakla bekliyoruz mahsun başkanım
    3 uncu filmde daha farkli karakterle daha başarılı bir film bekliyorum
    Ali_yildirim006
    Ali_yildirim006

15 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Berbat bir film zaman kaybı. Küfürler havada uçuşuyor zamanıma yazık oldu. Küfür etmeden milleti güldürebilmeyi amaçlayın.
    MEHMET AKYAZICI
    MEHMET AKYAZICI

14 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Berbat bir film sadece küfür var fragman yayınlarına bakarak gittik yazık boşuna gittik fragman yayınlarına bakarak gitmeyin tavsiye etmem
    ilknur serbest
    ilknur serbest

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Film yorumu yapmak bence beklenti ile ilgili, ben gülmeye gittim ve çok güldüm, gülmenin dışında da eleştiriye açık olunmayan bu ülkede nasıl oldu da bu filmin yayınlanmasına izin verildi anlayamadım. Hem nalına hem mıhona ağır eleştiri dolu bir film. Ses çıkarttığı için ciddi takdirimi kazandı. Umarım başı derde girmez.
    hakan taşkın
    hakan taşkın

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Komedi filmi yapmak zor iştir ama bu filmi genelde gülümseyerek bazende kahkaha ile izledim. Adam doğal komik (:
    Hasan Can
    Hasan Can

1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Filmi televizyonda izlemiştim ve gayet güzeldi. Komedi unsurları ve ince şakaları ile birlikte izlerken sıkmadı aksina film ne ara bitti onu anlayamadım.
    Orhan
    Orhan

30 Nisan 2024 tarihinde eklendi
    Süper bir filim böyle bir sinema filimini hayatım boyunca yeni gördüm herkesin izlemesini tafsiye ederim
    Viki Viki Vik
    Viki Viki Vik

5 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Yorumlarda düşük puan verenler hayatında ''sitcom'' kültürü olmayan, film bilgisi zayıf insanlar bilete vermişler 100-200₺ yorum yapma hakkını kullanmışlar. Filmde ne anlatılmak isteniyor, neleri yok ediyor gram anlamışlar. Mahsun keşke başka bir ülkede doğsaydın coğrafya kaderdir kardeşim, bu millete 2 tık fazlasın.
    Tugra İsleyen
    Tugra İsleyen

24 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Daha az online olsanız daha iyi olurmuş gibime geldi :) Filmi çok beğendim, uzun süredir en çok keyif aldığım film bu oldu. Yerli komedide ilk 10'a giren bir film yaptığınızı düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Devam filmini de bekliyorum <3
    Dewran G.
    Dewran G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    İlk defa bir filmi yorumluyorum. Ve
    Kesinlikle İzlenmeli.
    Tek eksik yanları kumar sahneleri ve dış mekan sahneleri biraz daha fazla çekilse keşke.
    Tolga Dalgiclar
    Tolga Dalgiclar

5 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Cuk diye oturtmuş diyorum. gülerek izlediğimizi neden se ağlayarak yaşıyoruz. Asıl komedi bu değil de nedir.
    xkuvarsx
    xkuvarsx

11 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Filmi eleştiren arkadaşlar sanırım Türkiye gündeminden çok uzaklar.. Türkiye siyasetine,özelikle de seçmen kitlesine müthiş ince göndermeler var... (Gülmek için gelmiştir gülememeşmiş ) Neyi niye izlediğini bilmeyen bir kaç dingil gelmiş yorum yapmış
    User674
    User674

8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Mahsun Karacanın kendisini severim ve açıkçası çok daha iyi bir iş beklerdim. Filmin kurgusu çok çok kötü, şakalar yer yer kendini çok tekrar ediyor, filmi kendi içinde parçalara bölmüşler ve açıkçası ne kadar iyi olmuş emin değilim. Bunun yanında filmde neden olduğu veya sonrasında ne olduğunu öğrenmediğimiz açıklanmayan olaylar var özellikle dayı ve şu online kumarcı hakkında. Hakkını yemeyelim yani filmde güzel şakalar var aynı zamanda güzel siyasi dokundurmalar da var. Tüm bunları göz önüne alırsak 'İllegal Hayatlar' burada bu kadar yüksek ve abartılı bir puanı almayı hak etmeyen yer yer güldüren ama totalde kaliteli demekte zorlanacağımız bir film olmuş. Hiç film yoksa izlenir 5/10
    Fatih Şıvkın
    Fatih Şıvkın

7 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Yönetmenlik ve kurgu berbattı. Çok amatörce çekilmiş bir film. Röportaj adamı seviyoruz ama bu şekilde film çekeceklerse lütfen çekmesinler.
    Sabri
    Sabri

2 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Filmin sonu çok iyiydi bir fenomenden çıkan en iti filmdi bana göre devamını da görmeyi isteriz oylar Mahsun başkana