mustafa zambak
1 değerlendirme
15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film bittiğinde tüm salonda alkış selinin koptuğu ve ilk gösterimlerinden birinde izlediğim filmdir .Başta yazan ve yöneten Cenk abi olmak üzere tüm ekibin eline sağlık. Gerçekten başarılı bir akışla sürdürdüler. İnişli çıkışlı kahkahalar yerine dozunda ve sürekli olayını başarmışlar. Umarım ikinci üçüncü filmlerinide görürüz.
Güldürdü, düşündürdü, eğlendirdi, helal olsun sinemaya dönmeme vesile oldu Yaklaşık 5 yıldır gitmediğim sinema salonları bu filmle geri dönüşüm sağladı
Film acemi oyuncuların ustaca işi diyebilirim komediyi geçtim laf geçirmeleri son derece başarılı insanların sıkıntılarını ele almaları gayet iyi başarı uzun solukludur ve tecrübeyle dahada iyi olacaktır. Umarım sosyal sorunlara yönelik böyle yapımların çoğalması dileğiyle
Harika olmuş beklediğimden çok çok iyi mutlaka izleyin. Herkesin siyasetçi olduğu ülkemizde siyasi mizah yaparak film çekmek baya mantıklı olmuş tebrik ederim
Maalesef fragmanla kalmış bir film olmuş :( Sinemaya giderek yerli filmlere destek olmak istiyoruz ama sonucun hüsran olması yerli sinemanın hiç ilerleyemediğini gösteriyor.
Filmi ben de çok beğendim. Mizahla yaptığı göndermeler çok tatlı bir yerindeydi . Geçişler ve çekim Bir tık daha iyi olabilirdi ama yine de filmin başından sonuna kadar güldürdü ⭐
Mükemmeldi ilk izleyenlerdenim. Mahsun Şahin ve Mehmet de gelip bizimle selamlaşması aşırı iyiydi. Film mükemmel olmuş devamını bekliyoruz. Günümüze çok güzel eleştiri yapmışsınız dark mizah bu işte tebrikler