Ankarali0606
22 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ben Barış Akarsu'yu çok severdim şarkılarını hâlâ dinlerim bu filmi de merakla izledim ama gerçekten şunu söyleyebilirim ki maalesef olmamış. Senaryo çok basit kalmış bence bazı yerler eksik kalmış ve de açıkçası başrol oyuncusunun performansı bence iyi değildi. Aile kısmı ve akademi Türkiye kısmı daha fazla yer alabilirdi. Eksik bir film olmuş. Allah rahmet eylesin
Yazıklar olsun. Bu adamın bir hayat gayesi vardı. Hiç değinilmemiş. Ölümündeki karanlık noktalardan bahsedilmemiş. O halde bu filmi neden çektiniz? Adını niye Barış akarsu koydunuz. Ali Veli olsaydı. Rast gele bir senaryo. Yazıklar olsun.
Barış Akarsu öldüğünde abi diye günlerce ağlamıştım. Artık ondan yaşlıyım. Aklımda, kalbimde mükemmel bir imajı var. Çünkü bu ülkeyi yürekten seven, insanlara değer veren, kazandığı her fazladan kuruşu paylaşan biriydi. Şahane bir şarkıcı olmanın yanı sıra şöhretin hiç bozmadığı biriydi. Filmi bu kadar sığ olmayı nasıl başardınız? O adam alalade biri değildi ama siz öyle biri görünsün istediniz muhtemelen. Şöhreti kolay kazanmadı, şarkı söylemek için çok mücadele etti. Albümünü akademi Türkiye çıkarmadı, kendi didindi ama siz bunları yansıtmadınız. Tepede beyaz bir saray, sarayında soytarı bir kral dediği için şaibeli şekilde öldürüldüğüne inandığım yılmaz insan hakları savunucusunu romantik prens yaptınız, bravo.
Yaz aylarının aşk filmlerini andırsa da başarılı bir Barış Akarsu oyunculuğu ile ön plana çıkan, kendini izlettiren hoş bir film olmuş.Filmin sahne performansları ve atmosferi gayet iyi. Barış Akarsu için daha detaylı daha kaliteli bir film yapılabilir miydi, elbette yapılabilirdi. Yalancı Yarim dizisine kesinlikle ufakta olsa bir parantez açılmasını isterdim. Ama bu haliyle de izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
ben de bir Bartınlıyım Barış Akarsunun memleketinden ben filme gittiğim zaman beğendim çünkü bir barış akarsu hayranı olarak beğendim oyuncuların emek verdiği baya belli İsmail Ege şaşmaz da çok güzel oynadı ve bizlere barış akarsuyu tanıttı ve ben de hayallerimi İsmail Ege Şaşmaz sayesinde Barış Akarsunun nasıl insan olduğunu anladım bazı insanlar anlamıyorlar oyuncuların baya emekleri var benzetti diyorum çünkü her sahne de ağladım çünkü sizler gerçekten anlamıyorsunuz oyuncuların emeklerine saygı duymuyorsunuz biraz emeğe saygı duyun
İsmail Ege Şaşmaz'ın mükemmel bir oyunculuk gösterdiğini düşünüyorum. Bunun dışında senaryo ve olay örgüsü bakımından eksikleri vardı. Genel olarak beğendiğim, başarılı bir film.
Çox gözəl alınıb,əməyinizə sağlıq🥹💘 Çox təsirli film olub,çox böyük əmək sərf edilib... Filmin ilk dəqiqəsindən son dəqiqəsinə kimi göz yaşlarıma hakim ola bilmədən seyr etdim. Onu həmişə qəlbimizdə yaşadaq✨️
Öncelikle Barış akarsuyu canlandıran oyuncu başarılı bir iş çıkarmış. Bunun dışında film bana çok yetersiz geldi. Film Barış ve sevgilisi arasındaki ilişkiye fazla yoğunlaşmış. Oysaki Barış akarsunun katıldığı müzik yarışmasına , oynadığı diziye daha geniş bölüm ayrılabilrdi. Oyunculara ve oyunculuklara lafım yok ama eksik bir film olmuş.
Son yıllarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Hiçbir duyguyu izleyiciye geçirememişler. Olaylar aşırı kopuk kopuk, liseli ergenler gibi basit ergen aşkı dizileri gibi replikler ve sahneler. Replikler berbat. Filmin en başındaki kelebek efektinden belliydi aslında her şey. Filmin %80'i şarkı söyleyerek geçiyor, diğer %15'lik kısmı saçma aşk sahneleriyle, %5 ise birbirinden kötü replikler ve sahnelerle. Gerçekten bir sanatçının hayatı bu kadar kötü perdeye yansıtılabilirdi. Çok yazık olmuş. Bu kadar kötü yorum yaptığım çok çok nadir filmlerden birisidir.
Filim çok çiğ kalmış filmin ilk 20 dakikası çok kötü işlenmiş zateni sanatsal anlamada duyguyu bir turlu veremedi hersey cok hizli gerceklesti birsey anlayamadik böyle bir film için çok kötüye kullanılmış potansiyel çok daha iyi yapılabilirdi bence .
Sırf yorum yazmak için üye oldum. 5 yıldızı Barış Akarsu aşığı olduğum için onun ismine veriyorum Ama senaryoyu yazan kişi cidden yazmamış sadece şarkı izledik filmde. Barış Akarsuyun herseyini takip eden biri olarak diyorum. Onun ne sıcak kanliligini ne o sempatik gülüşünü ne insanlığını filmde göremedim. Keşke filmi çekmeseydiniz. Bir film anca bu kadar kötü olabilirdi... Yazik...