Tolga 41
4 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beyazperdede 0'5 puan var galiba 0 olsaydı vercektim hayatımda izlediğim en kötü 2 filmden biri diğeri ise yumurta filmi Sırf para için yapılmış bir fim ortada konu bile yok keşke hababam sınıfı seyretseydim eleştirim şu film kötü değil kötü ve ötesi
Neden filime bakamiyorum tek fragman gösteriyor neden bakamiyorum komle filime bütün filimler tek Fragmentierung anlamadim filimlerebakamicaksam niye üye oluyorum anlamadim
Ne yazık ki en başarısız cakallarla dans serisi olmuş... Komedi yapmak çok zor farkındayım ama hikayenin omurgası oturmamış dolayısı ile film sizi içine alamıyor. Yine ekip bir macera için yola koyuluyor oyuncular güzel oynuyor ama senaryo ne yazık ki çok kötü yok halı saha yok ganyan yok tarikat yok mit yok mavi Marmara derken insan biraz boğuluyor. Keşke ana omurga daha iyi oturtulup onun üzerine günlük hayattan ve eski serilerden göndermeler yapilsaymis daha güzel olurmuş gibi geldi bana... Tabi bu benim fikrim ben bir senarist değilim oturup tekrar tekrar izleyerek daha net bir çıkarım yapilmali elbet...