Çakallarla Dans 6
    2,3
    Çakallarla Dans 6 hakkında görüşlerin ?

Emre Kilic
    Emre Kilic

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Seri ilerledikçe kötüleşen filmlerden ne yazık ki
    Bence paranızı farklı alanlar için kullanın yada farklı film için :)
    Burak M.
    Burak M.

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Murat şekere selamm sushkajakajakalaşajajajakakaşaşakaköaiaapjdhdjsmsmsmkshshsjslsşğaoajsksşsğsksjsöslslsj
    Zeyyan Zurna
    Zeyyan Zurna

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Tarihin en kötü filmi. Asla para vermeyin çöpe atmak gibi oluyor. Aşırı pişmanım, bu bilet fiyatına değmez. Başka şekilde sonra izlerseniz ne dediğimi anlarsınız.
    Talha Çakal
    Talha Çakal

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    tamamen zaman kaybı, rezalet ötesi hiç tavsiye etmem boş vaktim var ve hiçbir değeri yok diyorsanız buyrun izleyin
    Sezer Beyaz
    Sezer Beyaz

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    İzlencek gibi değildi. Mimik oynamadı. Salonda 3 5 kişi vardı sonuna doğru kimse kaşmamıştır sanırım
    Gamze Yücel
    Gamze Yücel

27 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    O kadar kötü ki! Asla film senaryo diye birşey yok. Erotik film +18 yapıp daha fazla detay verseydiniz iyi gişe yapardınız. yazıklar olsun başrol oynayan tüm oyunculara. Onların hatırına gidiyoruz ve rezalet bir film ile karsilasiyoruz. Gerçekten yazıklar olsun diyorum hiç birinize yakışmadı bu yaptığınız.
    Süper Man
    Süper Man

25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Ben beğenmedim .filim diğer serileri gibi değil sadece servet Fatma ninn oynadigi bir film gibi. diğer oyuncular var ile yok arası.her güzel seri gibi tadında bırakılması gerektiğini düşünüyorum.sinema da milletin yarısindan çoğu bırakıp gitti .
    Mert H
    Mert H

20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Filmde çok fazla gereksiz sahne ve doğal olarak birçok mantık hatası vardı. Sıkılmadan zaman geçti ancak nitelik olarak bu oyunculardan beklenenin altında kalan bir film. Kötü.
    SULEYMAN AKTAŞ
    SULEYMAN AKTAŞ

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Çakallarla dans 6 rezalet verdiğim parada değil geçen 2 saat zamanıma yazık gitmeyin kesinlikle en kötü seri olabilir
    Muro Yılmaz
    Muro Yılmaz

17 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Bu yönetmen arkadaş film yapamıyor komik olmuyor ve çok zorluyor. Hep klişe hep saçma sapan küfür cinsellik vs. Kardeşim yapamıyosun niye zorluyosun.
    Fadime Yılmaz
    Fadime Yılmaz

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Çakallarla dans müthiş abi spoiler:
    Saffet Akçay
    Saffet Akçay

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Pişman olmadım ama izlemesenizde olur.
    Senaryo saçma, oyunculuklar iyi. Eğer Şevket Çoruh olmasa film tamamen çöp,
    Kezban Yemenici
    Kezban Yemenici

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
    Abdullah F.
    Abdullah F.

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    filmin ilk yarısında hiç bir şey yoktu dedim ne zaman çakallık yapacak bunlar, son 15dk hareketlendi, anca müzikle şişirilmiş bir film, eğerki konununuz yoksa yapmayın kardeşim seriye devam etmeyin yazık günah verdiğimiz paraya mı acıyalım yoksa zamanımıza mı, tek olumlu yanı sinemaya eşimle gittim sadece ikimiz vardık salonu kapatmış gibi oldum onun havasını attım :)
    Burak15 rzz
    Burak15 rzz

7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    sinema kültürü gitikçe tükenen ülkemizde dijital mecraların çoğalmasına rağmen ben çakallarla dans 6 filmine gitim merak ettiğimden keşke gitmeseydim içimde hep bir merak olarak kalması çok daha iyi olurdu