İnanılmaz kötüydü,sürekli küfür,sürekli bel altı,bi karının tahrik oluşunu açık açık izletiyorlar,siyasi mesajlar bilmem ne. Biz film izlemeye bunlar için mi geliyoruz ya ? Özellikle bunlara mı gülmemiz gerekiyor ? Serinin en beter filmiydi. İzlediğim en kötü filmler sıralamasına da girer. Ne edep kaldı ne haya. Sinemada bir düzine 13+ çocuk var ve bu filmin 13+ olma şansı yok.Yazık ki bu çocuklar bunları izliyor .18+ dır kesinlikle , gerçi bunu kim önemsiyor ki artık. Üzücü olaylar çok üzücü.
Gerçekten bu ekipten bekmedigim bir performans olmuş bir sahnesinde dahi gulemedik ilk yarıda cikicaktik ama belki ikinci yarıda olur birşeyler dedik ama malesef
Berbat ... Zaman kaybı .... Ucuz bir film ... Hatta film bile yok ortada daha sinemada izlerken yazıyorum ki gitmeyin gişe yapmasın ki böyle film yapmasinlar vizyonsuz senaristler. ...
filmin ilk yarısında hiç bir şey yoktu dedim ne zaman çakallık yapacak bunlar, son 15dk hareketlendi, anca müzikle şişirilmiş bir film, eğerki konununuz yoksa yapmayın kardeşim seriye devam etmeyin yazık günah verdiğimiz paraya mı acıyalım yoksa zamanımıza mı, tek olumlu yanı sinemaya eşimle gittim sadece ikimiz vardık salonu kapatmış gibi oldum onun havasını attım :)
Bu ekipten bu kadar berbat bi film çıkması üzdü Zaman kaybından başka bir şey değil Komedi diye gidip hiç gülmediğim ve salondan da gülme sesi duymadığım berbat bir filmdi
Filmde çok fazla gereksiz sahne ve doğal olarak birçok mantık hatası vardı. Sıkılmadan zaman geçti ancak nitelik olarak bu oyunculardan beklenenin altında kalan bir film. Kötü.