Murat Şeker'in sinema salonlarına sahip çıkmaya çalışması, neredeyse tek başına, eski yöntemlerle piyasaya karşı mücadele etmesi takdire şayan. Ancak maalesef film çok kötü. Bu seriden tabi ki sanatsal bir beklentimiz yok ama ne güldürüyor ne de eğlendiriyor. Şimdi yedinci filmini yapmışlar ona İlker ayrık bile girmemiş. Murat bey artık başka bir şeyler yapmalı.
sinema kültürü gitikçe tükenen ülkemizde dijital mecraların çoğalmasına rağmen ben çakallarla dans 6 filmine gitim merak ettiğimden keşke gitmeseydim içimde hep bir merak olarak kalması çok daha iyi olurdu
Arkadaşlar filmi izledim normalde 0.5 yıldız vericektim ama oyuncu kadrosundan 1 puan ekledim.Öncelikle filmde küfür olmasa hiçbir şekilde komiklik falan yok ve saçma ötesi film bunun yerine Vahşi Gece filmine gidicektim arkadaşlar ısrar etti o yüzden buna geldim.yani gelmenizi tavsiye etmiyeceğim bir film zaten 5-10 gün sonra kaçağı çıkar ve saçma yani komikte değil harbiden saçma bir film olmuş gitmeyin
Ben beğenmedim .filim diğer serileri gibi değil sadece servet Fatma ninn oynadigi bir film gibi. diğer oyuncular var ile yok arası.her güzel seri gibi tadında bırakılması gerektiğini düşünüyorum.sinema da milletin yarısindan çoğu bırakıp gitti .
O kadar kötü ki! Asla film senaryo diye birşey yok. Erotik film +18 yapıp daha fazla detay verseydiniz iyi gişe yapardınız. yazıklar olsun başrol oynayan tüm oyunculara. Onların hatırına gidiyoruz ve rezalet bir film ile karsilasiyoruz. Gerçekten yazıklar olsun diyorum hiç birinize yakışmadı bu yaptığınız.
Beyazperdede 0'5 puan var galiba 0 olsaydı vercektim hayatımda izlediğim en kötü 2 filmden biri diğeri ise yumurta filmi Sırf para için yapılmış bir fim ortada konu bile yok keşke hababam sınıfı seyretseydim eleştirim şu film kötü değil kötü ve ötesi